• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imala je 150 kilograma, a sada uživa u pomaganju drugima: "Ovo vam fitnes treneri nikada neće reći"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Smršala je neverovatnih 75 kilograma, a sa pratiocima je podelila nekoliko ključnih saveta

  • 1

U moru fitnes entuzijasta, trener Ema se istakla po jednoj od ogromnih transformacija.

Ema, koja je na "TikTok" profilu prikupila mnogobrojne pratioce i kojima je inspiracija redovno, pokazuje slike kada je bila na najvećoj kilaži i kako izgleda sada.

- Kada sam imala 150 kilograma, doktor mi je rekao da je jedini način da mogu da smršam operacija. Rekao je da je to jedini i najbolji način - gastrični bajpas - rekla je ona.

Kada je čula ove reči, slomila se - ali je shvatila da treba da preokrene svoj život naglavačke i preduzme drastične mere da poboljša svoje zdravlje.

- To je bio veliki pritisak. Samo sam želela da mu dokažem da nije u pravu, da to mogu sama. I tako sam i započela ovo neverovatno putovanje - dodaje.

Osim što je promenila svoje fitnes navike i postala obožavatelj intenzivnih sesija boksa u teretani, Ema se pobrinula da i njena dijeta bude na mestu. Jedan od obroka koji je pomogao njenom telu da dođe do 75 kilograma manje, bilo je superjednostavano jelo, piše "TheSun.co.uk".

Laki krompir za prženje, rekla je u svom videu, nešto je što je jela "svakog dana" dok je bila na strogogm režimu za mršavljenje. Recept zahteva nekoliko krompira, koje prvo isečete u forme veličine prženja, malo spreja od maslinovog ulja, koje ima "mnogo manje kalorija", kao i vaš omiljeni začin.

@emmaa.getsfitt *I am not hating on gastric bypass by any means. It is a great tool. I am showing that it is possible to be done without surgery♥️ ♬ son original - SKR

Kada sve to iskombinujete, bacite pomfrit u aparat za "vazdušno spremanje" (er-frajer) i ostavite ga da se kuva 14 minuta na 160 stepeni.

Nepotrebno je reći da su se napori zaista isplatili, jer je Ema čak učestvovala na takmičenju u bikiniju ranije ove godine, koje je potpuno razbila, osvojivši trofej na kraju.

Deleći inspirativnu priču sa onima koji se bore sa svojom težinom, Ema je rekla:

- Nikako ne mrzim gastrični bajpas - to je odlično sredstvo. Pokazujem da je moguće bez operacije. Ono što vam mnogi treneri i influenseri za fitnes neće reći, jeste da je sve što vidimo na interenetu samo jedan kalup. Svi imamo nacrtano šta znači imati "fit telo" i fantastičnu liniju. Ali, evo, ja osećam odlične mišiće na sebi, ali višak kože sa strijama ih prekrivaju. A to vam niko neće reći - postoje razne forme "fit izgleda" i nije svako telo pravljeno za "nula masti" - završava ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 3 vežbe, 5 minuta dnevno, prvi rezultati već posle 7 dana: Struk na kom će vam svi pozavideti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Doktorka

    16. decembar 2023. | 23:53

    Pa bas krompir nije preporucljiv za dijete.Ugljeni hidrati u drugom povrcu da. Tesko je skinuti i kilo,a ne 75kg. Najbolji momenat je ne dozvoliti sebi takvu ekstremnu gojaznost.Uproscavanje ovakvih stanja je nerealno.

    Podelite komentar