• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slučajno je upala na program za mršavljenje: Jela je šta je htela i nije kročila u teretanu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Karis nije mogla ni da sanja ovakav ishod

  • 0
Careece Squires Foto: Facebook/Careece Squires

Karis Skuirs (43) je vremenom počela da dobija na težini bez nekog konkretnog razloga. Kako je izjavila, prenosi "Express", nije shvatala koliko je ogromna.

- Stalno sam bolovala i imala sam 102 kilograma. Najgore mi je bilo kada treba da ustanem iz kreveta, a kada ustanem, noge su me bolele iako sam spavala celu noć - rekla je Karis.

Ali sudbina je rešila da promeša karte.

Njena sestra Rejčel je preko društvene mreže "Instagram" naišla na stranicu koja promoviše zdrav život i mršavljenje, gde je pronašla i velnes program za mršavljenje "It's so simple" (Tako je jednostavno) na koji se prijavila. Ipak, razbolela se od kovida-19 pa je zamolila Karis je zameni u tom programu, odnosno da preuzme prijavu. Ona tada nije shvatila koliko joj je taj program potreban. Ispostavilo se da joj je promenilo život.

Dobila je ličnog trenera koji joj je davao smernice oko ishrane i oko vežbanja, a ujedno joj davao i podršku u celom procesu.

Fokus ovog programa je da se dobije na snazi, kardio vežbe i kvalitetna ishrana. Interesantno je da možete jesti sve što je u okviru dnevnog kalorijskog unosa, a i da se uklapa u vašu rutinu.

Poštujući sve savete, Karis je shvatila da joj višak kilograma - nestaje.

Počela je da prati besplatnu aplikaciju kako bi pratila svoj učinak.

- U prvih nekoliko dana sam se već osećala drugačije. Brzo sam videla rezultate. Istina je da sam se osećala srećnije, zdravije i lakše - rekla je Karis.

Počela je da vežba kod kuće sa malim tegovima koje je sa 10 kilograma povećala na 16.

- Još uvek nisam ušla u teretanu. Trčim oko pet kilograma tri puta nedeljno, odnosno na dnevnom nivou oko pola sata. Zaista sam ponosna na sebe. Sada mogu da se trkam sa mojim sinom (6) - rekla je Karis.

Sve što je mislila da ne može da uradi - bilo je demantovano. Nju je želja odvela do cilja i nije odustala od željenog izgleda. I uspela je.

Šta je program "It's so simple"?

Kada se prijavite na ovaj program, dobijate knjigu recepata (ukupno 160), jednostavan vodič za ishranu koji ima uravnotežen pristup za održiv način života, smernice za izbor hrane tokom kupovine u marketu, kao i međunarodnu listu osnovnih namirnica i proizvoda koji su specifični za upotrebu.

Takođe, tu je i vodič kako da naučite pravilno da radite pravu vrstu vežbi za vas, isto tako i dnevni vodiči o menopauzi, varenju, snu i slično. Na nedeljnom nivou vaš trener vrši proveru vašeg napretka i šaljete mu slike vašeg napretka kako bi se videli rezultati. Ako mislite da ne viđate trenera, prevarili ste se - tu je video poziv kako biste razmenili sve utiske.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Više nikada nećete držati dijetu: Nutricionista Ana Petrović o jedinom zdravom načinu za mršavljenje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje