• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog liposukcije podbratka je izgledala kao lik iz "Šreka": Sa klinike je lagali da su izvadili masno tkivo

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U mesecima koji su usledili, Robin tvrdi da je stalno radila limfne drenaže kako bi pokušala da smanji otok

  • 0

Influenserka koja je platila 6.000 evra za liposukciju podbratka otkrila je kako je zbog neuspešne procedure izgledala gore nego ranije.

Robin Mekmanus (28) iz Dablina u Irskoj uplašila se za svoj život kada je dobila hematom - zbog čega joj je lice nekontrolisano oteklo.

Zvezda društvenih mreža, na na "Instagramu" ima 11.000 pratilaca, objasnila je kako su je kao tinejdžerku maltretirali zbog njene brade i da ju je nesigurnost pratila i u odrasloj dobi.

- Kada sam bila u trećem razredu srednje škole, bila sam žrtva masovnog maltretiranja, kada je grupa tinejdžera iz škole poslala masovne SMS-oba na moj telefon sa sadržajem "dupla brada".

Robin kaže da se u njenoj porodici češće javlja istaknut podbradak, a takođe je objasnila kako je njen sindrom policističnih jajnika (PCOS) još jedan faktor koji doprinosi tome.

U januaru 2023. podigla je kredit da plati 6.000 evra (5.100 funti) za liposukciju brade.

Nakon što je primljena u vodeću kliniku u Irskoj, Robin je stavljena pod opštu anesteziju i urađen joj je "Renuvion" - minimalno invazivna operacija za zatezanje tog područja. Međutim, prvi hirurg nije uklonio dovoljno masnog tkiva, ali su joj na klinici više puta govorili da je to samo otok i da mora da sačeka da vidi rezultate.

U mesecima koji su usledili, Robin tvrdi da je stalno radila limfne drenaže kako bi pokušala da smanji otok.

- Rečeno mi je da moram da sačekam da zaraste, ali sam samo znala da tamo još uvek ima masti, a ne otoka - rekla je u videu.

Robin je počela da deli svoj napredak na "TikToku", a pratioci su je ohrabrivali da preduzme pravni postupak protiv klinike.

Nakon što je prošlo nekoliko meseci, klinika je ponudila da je ponovo operiše besplatno kako bi se postigao željeni efekat.

- Tokom perioda između operacija osećala sam se izuzetno iscrpljeno, podigla sam kredit koji ću godinama vraćati i bila sam toliko obeshrabrena da sam posle svega i dalje imala podbradak. Potrošila sam mnogo novca na masaže kako bih bezuspešno pokušala da smanjim otok. Takođe sam naporno radila da smršam, ali moja brada nije postajala ništa bolja.

Nedelju dana nakon svoje druge operacije, Robin je prala zube, kada je primetila da lice ponovo počinje da joj brzo otiče i prebačena je u hitnu pomoć.

Ona je zapravo imala hematom.

Nakon lečenja hematoma, Robin je otpuštena iz bolnice, ali je zbog otoka izgledala, kako kaže, kao Lord Farkuad, lik iz animiranog filma "Šrek". U nedeljama koje su usledile, područje je takođe postajalo sve više modro i jako je bolelo.

Ali kada je uspela da prođe ovu fazu, influenserka je rekla da se napredak zaista video. Iako se cela situacija zakomplikovala, ona je ipak zadovoljna ishodom i to joj je dosta pomoglo da se odnosi prema svom telu sa više ljubavi, prenosi "Daily Mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Neki nisu spremni za vežbanje a ipak žele pločice: Na šta ste vi sve spremni radi dobrog izgleda?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje