• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naše pevačice su posvećene treningu i u četrdesetim, a njihova izvajana tela svedoče disciplini

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žene čija je disciplina neverovatna

  • 0
Ana Stanić, Emina Jahović, Nataša Bekvalac i Vesna Đogani Foto: Instagram/bekvalceva/yaemina/djoganivesna/ana1stanic

I dok se ceo svet divi Džej Lo i Kejt Bekinsejl koje u svojim četrdesetim i pedesetim izgledaju možda čak i bolje nego kad su počinjale karijeru, naše žene često zaboravljaju da pogledaju u svoje "dvorište" i pronađu uzore među srpskom estradnom ili glumačkom elitom. Ovaj put pisaćemo o pevačicama pop muzike koje su posvećene zdravom životu koji uključuje trening i ishranu.

Ko dominira u petoj deceniji?

1. Emina Jahović (42)

Eminina svakodnevica je obojena zdravim navikama - od jutra do mraka. Ona svoj dan započinje šumećim vitaminom C, a nakon toga popije sveže isceđen celerov sok sa jednim limunom, pola kašičice organske kurkume i đumbira i jednom kašičicom maka pudera.

Trenira svakodnevno, a svaki drugi dan radi vežbe snage sa težinama, a kod kardio treninga uključuje biciklizam, trčanje na traci, plivanje ili šezdeset minuta šetnje napolju.

Tušira se hladnom vodom kako bi joj koža delovala što zategnutije, a kada nema vremena za saunu - priredi sebi toplu kupku u kadi, sa malo soli.

Ana Stanić (48)


Stanić ne prestaje da oduševljala pratioce na "Instagram" profilu svojim fotografijama u kupaćem kostimu, a na njenim trbušnjacima bi joj pozavidele i dvadesetogodišnjakinje. Pevačica redovno trenira pilates, a tokom letnjih meseci svaki dan provodi na Adi i uživa u skijanju na vodi.

Od kada je pobedila insulinsku rezistenciju, odrekla se slatkog, te danas vodi računa o ishrani i konzumira isključivo čokoladu sa 75 odsto kakaa.

Nataša Bekvalac (43)

Nataša je predmet divljenja oba pola već dve decenije, a svoju liniju "duguje" striktnom načinu života.

Ona trenira pet puta nedeljno po 45 minuta, a ovih dana najviše je posvećena reformer pilatesu.

Što se tiče ishrane, diva ne konzumira ništa "grešno", te joj se jelovnik uglavnom sastoji od zdravog povrća, ribe, mesa, jaja i mlečnih proizvoda. Ne konzumira peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove, a kada joj se prijede slatko pojede kašičicu meda ili integralni keks.

Vesna Đogani (44)

Vesna Đogani je miljenica čak i mlađe publike na "Tik-Tok" platformi, zahvaljujući njenim superkul plesnim video-klipovima. Iako se plesom bavi već tri decenije, trening u teretani odrađuje tri puta nedeljno.

Za razliku od gorenavedenih koleginica, ona ne vodi mnogo računa o ishrani, samo izbegava gazirana pića, a to se po njenim zavidnim trbušnjacima nikada ne bi reklo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nataša dočekala Novu godinu u vatrenom izdanju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje