• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Acibadem Bel Medic porodilište - Mesto gde se ljubav rađa

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Zamislite svoj najvažniji životni trenutak - dolazak vaše bebe na svet - okružen toplinom i stručnošću

  • 0
Acibadem BelMedic porodilište Foto: Promo/ Acibadem BelMedic

U Acibadem Bel Medic porodilištu, svaki korak u putovanju ka roditeljstvu je važan. Već 29 godina, naša misija je da pružimo ne samo medicinski pouzdanu, već i emotivnu podršku tokom celog ovog procesa. Acibadem Bel Medic je sinonim za visoko kvalitetnu i efikasnu medicinsku uslugu u čijem fokusu je uvek na prvom mestu dobrobit pacijenta. Naš stručni tim je posvećen vašem zdravlju i udobnosti, čineći vas bezbrižnim tokom ovog dela vašeg životnog ciklusa.

Dozvolite nam da budemo deo vaše priče o ljubavi, sreći i novom početku. Vaš partner može biti uz vas, deleći sa vama svaki trenutak vašeg trudničkog iskustva, sve do prvih osmeha vaše bebe, kao i do prvog dodira sa njom.

Osećajte se kao u vašem domu

Naše porodilište je opremljeno najsavremenijom medicinskom opremom, ali i udobnim apartmanima koji omogućavaju boravak ne samo vama i vašoj bebi, već i vašem partneru. Verujemo da je podrška partnera tokom porođaja od neprocenjive važnosti, stoga smo stvorili okruženje koje omogućava da zajedno proslavite prvi nežni dodir bebe i početak vaše porodične priče.

Prijatna atmosfera za prve dane majčinstva

Vaši prvi dani majčinstva su dragoceni i zaslužuju da budu obasjani toplinom i profesionalnom brigom. Naši apartmani su dizajnirani da vas obgrle ne samo udobnošću, već i intimnošću, pružajući vam prostor za opuštanje i unutrašnji mir dok se prilagođavate novim ulogama. U našem restoranu, očekuje vas pažljivo odabrani izbor specijalno pripremljenih jela, ispunjavajući sve vaše neophodne nutritivne potrebe.

Stručan tim je na vašoj strani

-U srcu Acibadem Bel Medic porodilišta leži iskrena posvećenost svakoj budućoj majci, pružajući joj ne samo vrhunsku negu, već i duboku emotivnu podršku tokom celog procesa porođaja. Naš tim ginekologa-akušera je tu za vas 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, ulivajući vam osećaj sigurnosti i topline. Pored toga, naš tim anesteziologa, pedijatara-neonatologa i drugih lekara specijalista pažljivo prati svaki korak vašeg trudničkog i porođajnog putovanja, u cilju ispunjavanja svih vaših zahteva i želja. Naša misija je da vam pružimo ne samo medicinsku stručnost, već i toplinu i razumevanje koje svaka majka zaslužuje - izjavila je načelnica Acibadem Bel Medic porodilišta, prim. doktorka Maja Antić.

Sveobuhvatna briga za vas i vašu bebu

Nakon porođaja, naša briga za vas i vašu bebu ne prestaje. Naše iskusne babice su tu da vam pruže podršku u novoj životnoj ulozi i savetuju vas o dojenju i nezi novorođenčeta. Naši pedijatri i pedijatrijske sestre posvećeni su zdravlju i nezi koja je potrebna svim bebama u ovim ranim fazama života.

U skladu sa visokim standardima kvaliteta, rutinski neonatalni skrining, skrining sluha i imunizacija deo su našeg svakodnevnog protokola, osiguravajući da vaše dete dobije sve potrebne medicinske provere i vakcinacije kako bi raslo zdravo i srećno.

Koraci ka porođaju u Acibadem Bel Medic porodilištu

Želimo da vaš dolazak u Acibadem Bel Medic porodilište bude ne samo siguran i udoban, već i ispunjen pažnjom i podrškom koju zaslužujete tokom ovog važnog životnog trenutka. Zato vam predstavljamo naš porođajni paket koji važi od 36. nedelje trudnoće i koji je u potpunosti prilagođen vašim potrebama:

  • Praćenje trudnoće i sam porođaj: Obezbeđujemo vam 2 ginekološka pregleda i 2 ultrazvučna pregleda u cilju praćenja razvoja vaše bebe i planiranja porođaja koje može biti prirodan ili putem carskog reza.
  • CTG monitoring: Obezbeđujemo vam 5 CTG pregleda, sa mogućnošću dodatnih pregleda po potrebi. Kontinuirano praćenje fetalnog srčanog ritma pruža dodatnu sigurnost tokom celog procesa porođaja.
  • Laboratorijske analize: Vaša bezbednost je naš prioritet, stoga su u paket uključene sve potrebne laboratorijske analize, uključujući GBS bris i ostale neophodne testove.
  • Konsultacije sa našim medicinskim ekspertima: Imate priliku da razgovarate sa našim ginekolozima, anesteziolozima i pedijatrima pre porođaja, kako biste bili potpuno informisani i pripremljeni za sve eventualnosti.
  • Pregled interniste sa EKG-om: Vaše zdravlje je naša briga. Upravo zato u sklopu paketa je obezbeđen i pregled interniste sa EKG-om radi dodatne provere vašeg zdravstvenog stanja.
  • Imunizacija novorođenčeta: Vaše dete zaslužuje najbolju zaštitu od prvog dana. Uz naš porođajni paket uključena je i rutinska imunizacija novorođenčeta.
  • Elektronska prijava novorođenčeta: Ne morate brinuti o elektronskoj prijavi vaše bebe već mi to radimo za vas.
  • Skrininzi za vašu bebu: Rutinski neonatalni skrininzi i provere su deo našeg standardnog protokola, a sve u cilju dodatnog ulivanja sigurnosti po pitanju zdravlja vaše bebe od samog početka.
  • Kućna poseta (za teritoriju Beograda): Za vašu dodatnu udobnost i sigurnost, nudimo i kućne posete nakon porođaja ako se nalazite na teritoriji Beograda.
  • Prva kontrola mame i bebe nakon porođaja: Veoma je važno da osećate sigurnost i nakon izlaska iz porodilišta. Upravo iz tog razloga, u naš porođajni paket uključili smo i prvu kontrolu za mamu i bebu nakon porođaja.
  • Baby Bel kartica: Beba rođena u našem porodilištu bolnice ostvaruje pravo na 20% popusta na preglede lekara specijalista i profesorske preglede u periodu do navršene 2. godine života.
  • Poklon paket za mamu i bebu: posebno smo za vas pripremili paket iznenađenja kao znak dobrodošlice.

Naše dugogodišne iskustvo u oblasti ginekologije i akušerstva vam uliva garanciju za siguran i bezbolan porođaj, uz pažljivu brigu o vama i vašoj bebi. Radujemo se što ćemo biti deo vaše trudničke priče i pomoći vam da se pripremite za najlepši trenutak - dolazak vaše bebe!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše savetovalište za porodilište pozivom na +381 69 309 1043

Acibadem Bel Medic porodilište - Mesto gde se ljubav rađa.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje