• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na "lavovskoj" dijeti je smršala 25 kilograma, a sada jede samo jednu namirnicu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želela sam da svoj život vratim u normalu", kaže ona

  • 0

Kortni Luna (39) odlučila je da isproba vrlo striktnu dijetu pre dve godine, nakon što je otkrila da je "zavisna" od šećera i ugljenih hidrata.

Njena dijeta bila je kontra od onog na šta svi mi pomislimo kada kažemo striktnija ishrana. Kortni nije jela povrće više od 700 dana. Ali, ona jede dosta hamburgera, odreska, jaja, lososa, piletine, slanine, putera i svinjske kožice.

Kortni gricka stvari poput štapića putera i sirovih jaja - zbog čega je često kritikuju. Takođe uživa u džigericama, srcu i svinjskim jezicima. Uzimajući u obzir svoju ishranu, ona tvrdi da je iskusila neverovatne prednosti uključujući značajan gubitak težine, povećanu energiju i poboljšanja svog mentalnog zdravlja, praktikujući ishranu od isključivo namirnica životinjskog porekla. Takođe je primetila i da njenih akni nema više, od kako praktikuje ovu dijetu.

@itscourtneyluna Carnivore diet 🙌🏼 #carnivorediet #worldcarnivoremonth #weightlosstransformation ♬ im obsessed - hosna

- Ovako se hranim već dve godine. Počela sam jer sam bila bolesna i umorna i stalno kao pod nekim ogromnim teretom i umora.

Bila sam gojazna, depresivna, i zavisna od šećera i ugljenih hidrata. Želela sam samo da vratim svoj život u red - navodi Kortni, piše "TheSun".

Otkako je usvojila dijetu uglavnom zasnovanu na mesu - koja se često naziva "lavovskom" - ova majka dvoje dece kaže da se oseća kao nova žena.

Sada, Kortni se oprobava u novoj ishrani. Plan je takav da 10 dana jede samo sardine i ništa osim toga. Naravno, može  kombinovati sa nekim sosevima, ali u striktnim granicama. Na ovaj način smatra da će vrlo lako i brzo sebe pripremiti za leto.

Njeni laboratorijski rezultati su fantastični, kako navodi, i ne spada više u riziko-grupe za dijabetes i druga oboljenja koje uzrokuje gojaznost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Budite fit sa Mirom: 3 vežbe za bedra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje