• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrija Kuzmanović 40. rođendan dočekao sa nikad boljim izgledom: 30 kilograma manje i isklesani trbušnjaci

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

40 je novih 20

  • 0
Andrija Kuzmanović Printskrin:PrvaTV

Još u februaru se govorilo o tome kako je glumac Andrija Kuzmanović doživeo transformaciju, ali fotografija koju je podelio juče, na dan svog 40. rođendana, stvarno je zapanjujuća.

Andrija sada, na pragu pete decenije ima nikad bolje trbušnjake, a izgleda da se i oseća kao mladić.

"40 je novih 20", napisao je glumac uz fotografiju koja pokazuje ne samo "six pack", već i koliko je truda uložio ne bi li tako izgledao. Mada, u glumačkom svetu ovo zaista ne bi trebalo da nas čudi. Setimo se samo svih holivudskih transformacija koje su iziskivale od glumaca da se rapidno uguje ili dramatično smršaju radi uloge.

Možda ne zbog uloge na ekranu, ali svakako zbog one životne, uloge oca, Andrija je shvatio da mu je sada, sa ovom kilažom sve zaista kaše.

On je smršao 30 kilograma, kako je rekao u februaru kada je gostovao na TV Prva, a od tada sigurno je izgubio još koji kilogram, a takođe je radio i na definiciji.

- Skinuo sam između 28 i 30 kilograma. Sada lakše idem kroz život. Lakše radim, lepše mi je. Da je stres, samo bih se ugojio. Malo sam smanjio klopu i neke druge aktivnosti - otkrio je tada aludirajući na svoje probleme sa alkoholom.

- Nisam pio nikakve tablete, niti sam bio na posebnom režimu ishrane. U principu, tu alkohol dosta odigra. Moj posao je usko vezan, da uveče radim i posle toga idem u bife. Sad umesto piva, pijem limunadu ili pomorandžu - priznao je Andrija tada.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Andrija Kuzmanović i Trojpec ne glume u novim "Munjama", ali su došli na premijeru da podrže kolege

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje