• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog bivšeg muža je produžila noge prvi put, a onda i drugi: Novih 14 centimetara platila je 100.000 evra

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako kaže, sada je ponosna na svoje noge, iako je prvi put bila izmanipulisana

  • 3

Rialiti učesnica, manekenka i šoumenka Terezija Fišer dolazi iz Nemačke i pored svojih nepredvidivih stajlinga, popularna je i po dugim nogama. No, te duge noge nisu samo "dar" pri rođenju, već o njenim operacijama i produživanju nogu iz dva puta, govori široki auditorijum.

Naime, nedavno je osvanula jedna mala galerija fotografija na njenom "Instagramu", uz informacije da se njen osmogodišnji proces produživanja nogu konačno privodi kraju.

Ali, Terezija ne krije odakle joj ta ideja, zbog čega su ljudi još više počeli da komentarišu, ali i da pokušaju da devojci pruže pokoju reč utehe.

Naime, u opisu objave, napisala je da je početak njene, takozvane "Frankenštajnove" operacije počeo idejom njenog bivšeg muža.

- Rekao je: "Ako uradiš to za mene, uvek ću te voleti i nositi te u naručju" - opisuje ona. Tako je rešila da ode na prvu operaciju. Dok je bila sa svojim bivšim suprugom, Terezija je bila visoka 170 centimetara, ali je sebe uvek smatrala niskom osobom i to joj je smetalo, kako priznaje. Iako je vrlo loše ovo što je otkrila o svojoj prošloj ljubavi, ona naglašava da je ta depresija i nezadovoljstvo stvorilo nešto najlepše - njene noge na koje je ponosna i novi brak, sa čovekom njenih snova.

Sve je počelo 2016. godine, kada je Terezija imala 24 godine. Tada je otišla na prvi zahvat istezanja nogu. Tada je svoje noge produžila za 8,5 centimetara, a drugi put iz sopstvene želje, produžila ih je za još 5,5 centimetara, što joj je ukupno donelo 14 centimetara nove visine.

Ukupno je prošla koz osam operacija, koje je platila nešto više od 100 hiljada evra. 

- Bolove koje sam osećala, kako fizički, tako i psihički, ne mogu da vam opišem. Danas imam 184 centimetara visine sa mojim novim nogama i presrećna sam. Osam godina dug proces, konačno se završava - navodi ona u opisu objave.

Produžavanje nogu funkcioniše na nekoliko načina, ali u njenom slučaju se ugrađuju metalni ekseri u određenim delovima nogu. Svakog dana se ti ekseri proširuju za po jedan milimetar i tako to traje tri meseca. Konačno, pre nekoliko dana, uklonjene su joj glavne "šipke" iz nogu, i sada je sve ostalu na oporavku.

Kroz ovo nije prošla sama, već ističe da joj je novi dečko bio velika podrška i da bez nejga ne bi izdržala sve kroz šta je prolazila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Do transplantacije jetre Mladen je imao samo kratkoročne planove, a onda se desilo čudo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Olja

    25. jun 2024. | 16:54

    Bolesno !!!

    Podelite komentar

  • Вера

    28. jun 2024. | 14:34

    Ја бих ако су то уопште лекари послала на доживотну робију шта ти људи раде.

    Podelite komentar