• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tridesetpetogodišnjak izgleda kao tinejdžer: Na aerodromu mu rade dvostruku proveru

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brine o sebi od svoje trinaeste godine

  • 0

Brendon Majls Mej na prvi pogled deluje kao vaš mlađi brat ili sin, ali zapravo ima 35 godina. Da, oči vas ne varaju. Brendon kaže da mu stranci često govore da izgleda kao tinejdžer.

U čemu je tajna?

Vlasnik preduzeća sa 'bebinim' licem tvrdi da svakodnevno nosi kremu za sunčanje, pokriva kožu kada izađe napolje i da nikada u životu nije popio ni kap alkohola. Takođe se hrani svežim voćem, biljnom hranom i ribom, za koju kaže da mu pomaže da se oseća jednako mladim kao i pre deset godina.

- Svoj mladalački izgled pripisujem nekonzumaciji alkohola. Mislim da je pomoglo. Ceo život sam se klonio sunčeve svetlosti. Nosim duksericu da zaklonim sunce i pokrivam svaki deo tela, koliko mogu - rekao je.

Brendon se brine o svojoj koži od svoje trinaeste godine i trudi se da održi zdrav način života. Kreator sadržaja na društvenim mrežama, iz Detroita, Mičigen, rekao je:

- Kada odem na aerodrom, obezbeđenje me pita koliko sam star. Rade dvostruku proveru na aerodromu. Ljudi misle da imam između 15 i 19 godina. Nikada nisam radio nikakav posao. Ono što radim je prilično jednostavno, ali efikasno.

Brendon, koji takođe poseduje biznis za medicinske komunikacije, oduvek je imao ukus za zdravu hranu. Sa 15 godina počeo je da pravi neke promene u ishrani, kao što je uključivanje zelenog čaja i više biljne hrane. A sa 19 je izbacio šećere, žitarice i ugljene hidrate i sada jede organsku hranu i puno ribe sa niskim sadržajem žive.

Brendon takođe smatra da je vežbanje važno, ali ne čini ništa „teško“ kako bi izbegao naprezanje svog tela.

- Ne opterećujem se vežbama. Previše vežbanja može da izazove stres za telo, a to postaruje. Vežbam umereno i nežno - šetnja, joga i neki trening snage. Želim da se osećam dobro. Osećati se mlado je deo mladolikog izgleda. Život zauvek nije prioritet. Radi se o održavanju mog zdravlja.

Brendon kaže da stranci misle da je njegov životni stil "iscrpljujući", ali kaže da ga je lako pratiti. I dalje jede poslastice kao što je čokolada. Dodao je:

- Jedem čokoladu svaki dan, onu koja ima 92 do 100 odsto kakaa. Super je gorka. I ja sam prilično fleksibilan. Ako izađem na večeru, poješću hleb i maslinovo ulje, prenosi "TheSun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Trenira u šumi, vozi bicikl 100km dnevno i nikad nije bolestan: Voja (70) zna formulu zdravlja!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje