• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muškarci uvećavaju penis filerima koje žene ubrizgavaju u usne: Plastični hirurzi objašnjavaju proceduru

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fileri stvaraju puniji izgled kada je penis i mlohav i uspravan, ali koliko su dramatični rezultati zavise od količine filera koja se koristi

  • 0

Studija iz 2014. objavljena u "British Journal of Urology International" izveštava da je prosečna veličina penisa u erekciji 14 centimetara u dužini i 11 centimetara u širini.

Ipak, nastojanju za natprosečnom veličinom izgleda da nema kraja - "punjenje" penisa ne samo da je procedura u porastu, već višestruki estetski hirurzi kažu da je to njihova najpopularnija metoda.

Prema dr Karli Menli, kliničkom psihologu, želja za većim penisom je aktuelna pojava.

- Stari Grci su verovali da je veća verovatnoća da će oni sa manjim penisima posedovati pozitivne osobine kao što su intelektualizam, uzdržanost i povećana mudrost. Dakle, kako smo došli do takvog načina razmišljanja „veće je bolje“? U današnjoj kulturi velika veličina penisa povezana je sa muževnošću, snagom i muškošću - kaže dr Menli.

Kako se koriste fileri za penis?

Injekcije u osovinu penisa koje trenutno mogu povećati njegov obim, pravi su hit.

Prema dvostruko sertifikovanom plastičnom hirurgu Dejvidu Šrafatu, iz Njujorka, koji se slučajno specijalizovao za ovu proceduru, mogu se koristiti i hijaluronska kiselina i biostimulatorni fileri (oni koji imaju trenutni efekat punjenja, ali i brzu proizvodnju kolagena).

Do sada, "Uprava za hranu i lekove" nije odobrila nijednu vrstu injekcija za upotrebu na penisu. Ali dr Šrafer preporučuje da počnete sa filerima hijaluronske kiseline jer je njihova formula rastvorljiva.

- Koliko je proizvod gust i koliko dugo će rezultati trajati zavisi od toga koliko je dugačak lanac hijaluronske kiseline i koliko su jake veze između molekula - kaže on.

Snaga i dužina lanca takođe utiču na to koliko će rezultati biti meki ili čvrsti, tako da ne možete samo da koristite bilo koji punilac hijaluronske kiseline da biste dobili idealne rezultate.

penis veličina penisa Foto: Shutterstock

Prema Normanu Rouu, doktoru medicine, sertifikovanom plastičnom hirurgu iz Njujorka, koji takođe izvodi proceduru, fileri stvaraju puniji izgled kada je penis i mlohav i uspravan, ali koliko su dramatični rezultati zavisi od količine filera koja se koristi.

- Filer se ne uvećava kada je penis u erekciji, tako da koliki god da imate obim u mlohavom stanju, bićete toliko "veći" u uspravnom stanju - kaže on, a prenosi "Allure".

Dr Rou takođe napominje da se obim njegovih klijenata obično povećava za oko 1,75 centimetara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta muči muški ponos, može li muškarac da voli dve žene istovremeno?!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje