• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelina Džoli krznom usred leta pokušala da sakrije koliko je mršava? "Ona je tip koji zaboravi da jede"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Endži zna da je supermršava"

  • 0
Filmski festival u Veneciji, Anđelina Džoli Foto: Tanjug/AP/Vianney Le Caer/Invision

Privukla je pažnju čim je stigla - crveni karmin na najlepšim usnama kakve žena može da ima, nova boja kose, zanosni pogled, raskošna haljina. I krzno... Zašto?

Anđelina Džoli dominira na Filmskom festivalu u Veneciji - glavna je uloga u filmu "Marija", čiju su premijeru u Veneciji svi čekali, a gde ona tumači divu Mariju Kalas. I prošetala je novog dečka, devet godina mlađeg, bivšeg repera Akalu.

Ovoga leta, kada se pojavila na dodeli Toni nagrada u Njujorku, nova tetovaža laste, činjenica da je došla sa ćerkom Vivijan, pa i ta somotska haljina, sve je palo u drugi plan. Ljude je zanimalo i zabrinulo kako je i zašto tako mršava.

Ekskluzivni "In Touch" insajder procenjuje da je 49-godišnja glumica visoka 170 centimetara, teška samo 44 kilograma.

- Endži zna da je supermršava. Ona takođe zna da ako nosi haljinu koja otkriva, svi će pričati o tome kako ona izgleda. Ona praktično poziva ljude da komentarišu njenu težinu noseći ovakve haljine zbog kojih izgleda tako vitko. Skoro kao da gladuje za pažnjom.

"Ne radi se toliko o tome da gladuje za pažnjom, već o tome da je sigurna u svoj izgled", tvrdi drugi izvor.

"Endži voli svoje telo i kako izgleda, i voli da se razmeće. Zato će nositi ovakvu seksi haljinu, ili haljinu sa ogromnim prorezom, kao što je nosila na dodeli Oskara pre nekoliko godina. Ona zna da ima ubica telo i ne plaši se da ga pokaže."

Čini se da samo dva meseca kasnije nije više tako sigurna da će moći da trpi komentare o tome koliko je mršava, pa je usred leta, u vreloj Veneciji, u predvečernjim časovima, na svoju haljinu dodala krzno koji je ogrnula ramena i dekolte, čineći tako da se najizraženije koske usled mršavosti ne vide.

Naravno, to može biti i svojevrsni omaž Mariji Kalas, ženi nesrećne ljubavne sudbine, koja bi se tokog dugih samačkih noći umotavala u krzno, mazeći ga rukama na kojima je svetlelo dijamantsko prstenje…

- Kada je Endži pod stresom, ona ne jede. To nije dobro kada je već tako mršava. Verovatno je bila i nervozna zbog Tonijevih, jer su "The Outsiders", koje je ona producirala, bili u kategoriji za najbolji mjuzikl. Zaista je želela da pobedi i bila je toliko fokusirana na to. Ona je tip koji zaboravlja da jede - zaključio je izvor.

(Ona.rs/In Touch)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje