• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je smršala Adrijana Lima? Posle trećeg porođaja vratila se jednom jedinom proverenom režimu

J. V.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre revija, u svojim najboljim "anđeoskim" danima ona bi sledila režim "bez čvrste hrane", a onda, 12 sati pre revije ne bi unosila ni tečnosti

  • 0
Adrijana Lima Foto: Profimedia

U svetu u kome mnoge manekenke tvrde da je njihova tajna lepote samo u tome što "piju puno vode", ali da vole "povremeno da pojedu hamburger", osvežavajuće je kada neko poput Adrijane Lime uporno istupa javno, ma koliko je prozivali za to što se nakon rađanja trećeg deteta nije odmah sutradan vratila u svoju super formu.

Adrijana Lima, veteran "anđeo", penzionisala se još pre nekoliko godina, stoga nije bila u obavezi da povrati svoju XXS figuru nakon porođaja, već je brigu o svom zdravlju i izgledu brinula dan za danom.

Tako je i došla do rezultata koji njoj očigledno najviše odgovaraju, a sasvim novi izgled prezentovala nam je na Nedelji mode u Parizu, kada se nakon šest godina prošetala modnom pistom.

Pre revija, u svojim najboljim "anđeoskim" danima ona bi sledila režim "bez čvrste hrane", a onda, 12 sati pre revije ne bi unosila ni tečnosti.

Njen redovni plan treninga uvek je uključivao sobni bicikl i vežbe na njemu, boks, preskakanje vijače, vežbe istezanja.

Iako nije sasvim poznato koje je mere sada preduzela, pretpostavlja se da se vratila starom dobrom režimu o kojem nikada ni jedan jedini detalj nije tajila.

Pored osnovnih treninga, Adrijana redovno trči. Vijaču čak nosi sa sobom na odmor: zauzima malo mesta u koferu, a koristi od nje su ogromne.

Za Adrijanin režim ishrane brine nekoliko stručnjaka: dijetolog i stručnjak za kinesku medicinu. Oni svake nedelje sastavljaju poseban meni za Adrijanu, kojeg se trudi da se pridržava. Na snimanjima nosi sa sobom termos torbu punu pripremljene hrane. U njima se najčešće nalaze salate, nemasno meso, riba, voće i zeleni smutiji za užinu, dok kao priloge preferira leblebije, smeđi pirinač i edamame pasulj.

(Ona.rs/Elle)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mokra do gole kože, Adrijana Lima se zahvaljivala svom treneru

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje