Doktorka otkrila da li je dobro jesti čvarke i slaninu za doručak: Odgovor nije da ili ne, već zavisi od ovoga

M. M.
M. M.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Милојко
Ime je obavezno
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Roksi

    22. decembar 2025 | 12:19

    Poručujem i doktorki i svima koji su zainteresovani za ovo.Imam mnooogo godina,celog života jedem čvarke i toslaninu,što sušenu što barenu,u kuvanje i td.Nikada mi nije bilo ništa,čak šta više super

  • Милојко

    22. decembar 2025 | 12:08

    Мало историје. Да су наши преци јели сланине и чварке колико ми данас једемо не би баш били толико добри у ратовању и у пољима када се баш пуно радило. Углавном се јело зими и то у малим количинама. Храна им није била на дохват. Морали су да се добро помуче.

  • Ateista

    22. decembar 2025 | 12:06

    Po savetima današnje nauke ili medicine ko želi zdrav i dug život samo da pase kvalitetnu travu tj.salatu.