≫ 

3 zdravstvene prednosti surutke: Ovaj napitak čisti jetru i smanjuje stres

 ≫ 

U surutki su sačuvani vredni sastojci mleka poput minerala, mlečnih šećera i viramina B i E

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Suri

    30. mart 2022 | 14:47

    Moja lepsa polovina pravi surutku dovede mleko do vrenja skloni sa vatre pa doda sok od celog limuna oko 50 ml, promesa, poklopi i ostavi da se zgrusa, moze i da prenoci. Ujutro procedi kroz cediljku i cedilo, surutka u cistu flasu a sir u cedilu pritisne i ostavi da se jos malo cedi. Mislim da je to najzdracija verzija pravljenja surutke.

    Podelite komentar