• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Transformacija o kojoj svi pričaju: Imala je 170 kilograma, a onda je usledila promena

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova devojka je godinama pokušavala da izgubi kilograme, ali joj, kako je istakla, nisu pomagale ni dijete, ni preparati za mršavljenje

  • 0

Keli Burt (28) sa Novog Zelanda izazvala je pravu buru na internetu kada je pre nekoliko meseci odlučila da sa celim svetom podeli svoju životnu priču.

Naime, Keli je oduvek bila gojazna, a zbog viška kilograma bila je pred ismejavanja okoline, te je zbog toga pala u tešku depresiju.

Ova devojka je godinama pokušavala da izgubi kilograme, ali joj, kako je istakla, nisu pomagale ni dijete, ni preparati za mršavljenje, što joj je predstavljalo ekstremno veliki problem.

Kako je otkrila, imala je više od 150 kilograma i, da bi utolila potrebu za hranom, konzumirala je obroke namenjene šestočlanoj porodici.

- Tih 150 kilograma nije ništa - šest nedelja pre toga imala sam 170. Bila sam očajna i potpuno odsečena od sveta. Probala sam svaku dijetu, svaki lek, sve što sam videla i ništa mi nije pomagalo. Deset godina sam pokušavala da smršam na različite načine - započela je svoju priču Keli.

Prema njenim rečima, sve se promenilo onog trenutka kada je dobila priliku da ode na operaciju smanjivanja želuca.

- Da nisam dobila šansu da idem na operaciju smanjivanja želuca, sebe bih prejedanjem oterala u grob, u to sam potpuno uverena. Čim sam se probudila posle operacije, mozak mi je bio potpuno miran i nisam mislila na hranu. Kao da je i on znao da smo uradili nešto što će nam promeniti život - ispričala je Kler.

Kako kaže, posle operacije je promenila sve svoje životne navike, što je rezultiralo time da je smršala više od 80 kilograma.

- Nekada sam za jedan obrok jela 10 burgera, dve porcije pomfrita, dva burita i gazirani sok. Onda bih posle pojela dve velike pice i popila još soka. Naravno, tu su i slatkiši. Samo na hranu sam trošila ogromne sume novca - zaključila je Keli i dodala:

- Sada živim potpuno drugačijim životom i ta operacija je najbolja stvar koju sam uradila za sebe.

Video: Ovo je ista devojka, a razlika je u 33kg: Zapanjujućom transformacijom je telo dovela do savršenstva

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje