• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Boom Box proizvodi od ovsa: Brza priprema, a ukusni, zdravi i hranjivi obroci

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zdrava hrana i te kako može da bude ukusna

  • 0
Boom Box AGENCY 404

S obzirom na to da živimo užurbanim načinom života, činjenica je da malo ko ima vremena da u toplini svog doma spremi hranjiv obrok i uživa u njemu. Svi vrlo dobro znamo koliko je važno da svaki obrok bude zdrav, ukusan i hranjiv, ali nije uvek lako pronaći baš sve to.

Kada su u pitanju gotovi proizvodi, poseban izazov je pronaći onaj koji ne sadrži dodatni šećer.

Međutim, u "moru" raznih proizvoda nije lako otkriti onaj koji je u isto vreme i ukusan i zdrav, a neretko se dešava da su pojedini ovseni proizvodi označeni kao "loši".

Ali, sa Boom Box proizvodima nećete imati dilemu. Poznati i kao ovseni brend, Boom Box ovsene kaše su ukusan i posni obrok koji su razvijali nutricionisti, i što je najvažnije, 100 odsto su biljnog porekla. Za razliku od drugih ovsenih proizvoda koji uglavnom imaju više od 20 grama šećera na 100 grama proizvoda, Boom Box proizvodi na istu gramažu sadrže prosečno pet grama prirodno prisutnog šećera iz voća i ovsa.

Kremaste i ukusne, Boom Box ovsene kaše su napravljene bez dodatnog šećera i aroma, a najbolje od svega je to što su gotove za dva minuta!

Postoji čak devet kombinacija ukusa, tako da će svako naći onu koja mu najviše prija, bilo da su u pitanju čokoladne ili voćne note. Ono što ove proizvode čini posebnim su njihova praktična pakovanja u pastelnim bojama, pa ćete ih lako uočiti na policama supermarketa.

S obzirom na to da su pakovanja vrlo praktična, možete ih spakovati i za posao. Možete ih spremati sa vodom, a za ljubitelje ovsene kaše sa mlekom, tu su i Boom Box ovseni napici za potpuni doživljaj ukusa.

Biljna mleka imaju veliku nutritivnu vrednost i zaista predstavljaju sjajnu alternativu. Samo jedna šolja ovsenog mleka sadrži dovoljno gvožđa da zadovolji 10 odsto od ukupne preporučene dnevne doze, što znači da je ono sjajan izvor gvožđa, pogotovo za vegeterijance i vegane.

Boom Box ima širok asortiman proizvoda, pa ćete sigurno naći nešto za sebe i svoje najmilije, jer su napravljeni tako da su namenjeni baš svima!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje