• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fitnes zvezda pokazala kako joj se telo menja tokom praznika: Sve je to sasvim normalno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan dan pojačane ishrane neće poremetiti vašu rutinu vežbanja

  • 0

Onlajn trener i fitnes zvezda Liz Bajtsbek poznata je kao neko ko svojim obožavaocima često deli trikove i savete u vezi sa vežbanjem.

Nedavno je na svom profilu na "Instagramu" objavila seriju fotografija na kojima je pokazala kako joj se telo menjalo tokom praznika, kada je, kao i svi, jela malo više nego obično, prenosi "Daily Star".

Svoj profil na društvenim mrežama koristi kako bi promovisala zdravo telo i pokazuje kako je sasvim normalno da nam se telo menja tokom dana, da je sasvim normalno da budemo naduti od određene hrane, ali da to ne može da utiče na napredak u vežbanju.

Ona je objavila tri fotografije od kojih je jedna slikana na Badnje veče, druga tokom Božića i treća sledećeg dana, kada je trenirala boks.

Jasno je da je tokom božićnog dana bila najnaduvenija, ali se već sutradan sve vratilo na svoje.


Ovu sliku je objavila kako bi pokazala da je sasvim normalno da se telo menja čak i u toku jednog dana, ali da naduvenost neće trajatu zauvek.

- Jedan dan pojačanije ishrane neće uticati na vaše rezultate. Osećaj težine i naduvenosti će proći i vrlo brzo ćete se opet osećati normalno - poručila je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje