• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznata TV voditeljka smršala 57 kilograma: Hrana je za nju bila beg od stvarnosti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imala je 107 kilograma, a sada ima 50

  • 0
Chanelle Hayes Foto: Instagram/chanellejhayes

Šanel Hejz je engleska televizijska ličnost, a sa 19 godina je postala poznata jer je učestovala u jednom rijaliti formatu. Međutim, Šanel je u međuvremenu postala model i poslovna žena, te je već godinama cenjena u javnom svetu.

Iako je imala telo na kom bi joj mnogi pozavideli, Šanel se 2011. godine ugojila u trudnoći. Kada se porodila, kilogrami su nastavili da rastu, jer je, kako kaže, posle razvoda utehu pronalazila u hrani.

U međuvremenu, Šanel je izgubila nekoliko kilograma, ali se onda 2017. godine ponovo ugojila u drugoj trudnoći. Kada je rodila drugo dete, Šanel je krenula na dijetu i počela je da odlazi u teretanu, pa su i kilogrami počeli da odlaze, ali se u kratkom vremenskom periodu ponovo ugojila.

Tada je odlučila da ode na operaciju želuca i za skoro dve godine, Šanel je smršala 57 kilograma. 

Prema njenim rečima, pre operacije je imala 107 kilograma, a sada ima 50.

Ona sada redovno objavljuje fotografije i video-snimke na društvenim mrežama i, kako kaže, želi da pokaže ljudima kako izgleda stvaran život.

Šanel je nedavno objavila video u kom plače, te se ovom prilikom zahvalila fanovima na podršci koju joj pružaju.

- Samo sam želeo da vam se zahvalim na divnim porukama podrške. Stvari nisu uvek sjajne i ja ne volim da se smejem lažno. Postoje i dani koji su "smeće", ali to je stvarni život - rekla je ona, a prenosi "Dailymail".

Šanel priznaje da je godinu dana pre operacije imala neku vrstu depresije, s obzirom na to da nije želela da izlazi iz kuće.

- Bilo je užasno. Nisam htela nikoga da vidim ili da pričam s ljudima. Nisam čak htela ni da izlazim iz kuće ili idem negde - bila sam kao pustinjak u mojoj kući. Ni sa kim nisam pričala godinu dana. Bukvalno nisam nikoga videla i definitivno nisam imala ljubavni život. Nisam ni imala život. Nisam podnosila bilo šta da radim. Svaki put kad sam imala poslovnu ponudu, jednostavno bih je odbijala, što je i te kako uticalo na mene i finansijski. Hrana je za mene bila kao droga, pogotovo kad sam bila depresivna. Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom, čak ni onda kad sam nosila broj 34 - izjavila je Šanel jednom prilikom.

Šanel sada vodi računa o ishrani, redovno trenira i motiviše ljude da uzmu život u svoje ruke.

Video: Više nikada nećete držati dijetu: Nutricionista Ana Petrović o jedinom zdravom načinu za mršavljenje

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje