• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Opomenuta je u teretani zbog nošenja "neprimerenih" helanki: Ceo internet stao je na njenu stranu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saopštenje vlasnika da drugima smeta njena odeća za trening šokiralo je internet

  • 1
ljubomora, ljubomora u teretani, ljubmorna žena, ljubomora na treningu Foto: Shutterstock

Odeća za teretanu je uvek bazirana na istom: da bude udobna za trening. Da su različita shvatanja i na tom polju, govori nam video na društvenoj mreži "TikTok".

Keri je devojka koja je sa internetom podelila svoje iskustvo iz teretane, uoči kog je ostala bez reči.

Na svom profilu @comfywith_kerry podelila je video u kome govori kako je zasmetala ostalima u teretani zbog svog oblačenja. Naime, Keri je dugo tragala za teretanom koja joj odgovara, jer je trening nešto što je ispunjava.

Naime, priključila se jednoj lepoj, privatnoj ženskoj teretani, koja joj se veoma svidela. Za nju teretana predstavlja mesto bez osuda i isključivo ispunjeno pozitivom. To je, kako ona objašnjava u videu, prekinuo momenat kada ju je usred treninga prekinio vlasnik teretane i zamoli je za minut razgovora. Keri objašnjava kako joj je odmah bilo jasno da nešto nije u redu, jer je razgovor vrlo brzo postao neprijatan.

- Rekao mi je kako mu je žao što mora da mi kaže, ali da su se neke žene požalile kako im smetaju moje helanke i smatraju ih "neprimerenim i uvredljivim". Bila sam u šoku, ne razumem kako nekoga mogu da vređaju moje helanke. Ne mogu da shvatim da se to dešava na takvom mestu, pogotovo u ženskoj teretani - rekla je Keri.

Keri u helankama sa TikToka Printskrin: TikTok/@comfywith_kerry


Pokazala je sliku helanki koje je nosila i rekla kako ih ima u više boja i da razume da je žuta boja ipak malo upadljivija, možda jer joj bolje ističe figuru, ali ceo smisao teretane jeste u izgradnji i voljenju svog tela. Preneto joj je da su one "neprimerene", na šta je rekla da razume da je neprimereno šetati u donjem vešu ili da su se požalile da nosi neki peviše kratak šorts, ali su njen izbor uvek helanke i sportski grudnjak, kako navodi u videu.

Tražila je mišljenje ostalih, a internet je nimalo nije izneverio. Više od hiljadu ljudi komentarisalo je njenu priču i dali joj punu podršku.

@comfywith_kerry I was shamed at my gym for wearing the “TikTok leggings”… what are your thoughts on this?! ##gym##fitness ♬ 【No drums】 Emotional space-like epic ... - MoppySound

"Ne čudi me, ljubomorne su"; "Ženska teretana, koja je očigledno skup nesrećnih žena"; "Samo napred" ; "Kako vlasnik ne ume da raspozna šta krši kodeks oblačenja?"Ovo su sam neki od stotine komentara koji se u potpunosti slažu da je ovo nešto što se sve češće dešava.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vežbe sa metlom za zatezanje celog tela: Kućni trening koji daje super rezultate

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • IjuuOpakoNa

    7. april 2023. | 17:28

    I meni neprijatno što ti toliko du*e 😆😆😆

    Podelite komentar