• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa otkrio kako dovodi zvezde do savršene linije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored njih, trener Don Saladin radi i sa En Hatavej, Emili Blant, Hjuom Džekmanom i drugima...

  • 0
Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Foto: Profimedia

Blejk Lajvli i njen suprug Rajan Rejnolds važe za jedan od najskladnijih parova iz sveta poznatih. Da njihova ljubav ne jenjava i posle 10 godina svedoči i to što su u februaru ove godine postali roditelji po četvrti put.

Pored njihove ljubavi i smisla za humor, koji redovno pokazuju na društvenim mrežama i u javnosti, ovaj bračni par je poznat i po vitkoj liniji o kojoj vode računa.

Kako piše "Express", lični trener poznatih, uključujući i Blejk i Rajana, Don Saladin, otkrio je koja je tajna njihove vitke linije.

Prema njegovim rečima, dovoljna količina zdrave hrane i treninzi su nešto što svakog čoveka može da održi u dobroj formi.

- Smanjen broj kalorija i unos "čiste" hrane su nešto najbolje što možete da priuštite sebi. Ako povećavate aktivnost, onda povećavate i unos dobrih kalorija. Međutim, ako ne unosite dovoljno kalorija, počećete da se osećate umorno i nećete imati energije - upozorava on.

Trener kaže da svojim klijentima savetuje da ne gladuju, jer to može da bude kontraproduktivno kada je u pitanju gubitak težine. Telu je potrebno dovoljno hranljivih materija da održi nivoe energije tokom dana.

Drugi ključni element je, kako kaže, hidratacija.

- Voda pomaže u gubitku težine, suzbija apetit i ubrzava metabolizam. Svi koji treniraju kod mene moraju da unose određenu količinu vode. Ako želite da se osećate bolje, izgledate bolje i živite bolje, morate da povedete računa o hidrataciji - zaključio je on.

Inače, Saladin trenira i En Hatavej, Emili Blant, Hjua Džekmana i druge poznate ličnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nataša je krenula na dijetu kad su joj pukle pantalone: "Čuvam ih, da me podsete koliko sam smršala"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje