• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dečko ju je ostavio zbog viška kilograma, a ona je posle 2 godine smršala 50 kg i postala mis Velike Britanije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neočekivani prekid naterao ju je da preispita sopstvenu percepciju i da se suoči sa bolnom istinom

  • 2

Životna priča Džen Atkin iz Velike Britanije dokazuje da nikada ne znamo šta nam dan nosi i da je život pun iznenađenja. Ovu devojku je dečko ostavio u toku planiraja venčanja, jer je Džen imala višak kilograma.

Njen svet se tada srušio, ali bila je svesna da vodi nezdrav način života.

Ona kaže da se seća da je zbog svoje kilaže često trpela uvrede i da su je vršnjaci gađali hranom.

Atkin hrabro priznaje kako je u početku poricala svoje stanje i složen odnos koji je razvila prema hrani. Otkrila je kako joj je majka sa ljubavlju pripremala domaća jela, dok je ona tajno uživala u brzoj hrani, čipsu i slatkišima. Svoje telo nazivala je "nezasitom jamom", zbog čega je nekontrolisano jela bez ikakvih pauza. Stanje joj se pogoršalo tokom tinejdžerskih godina.

Kada je dobila vozačku dozvolu, pristup brzoj hrani postao je još lakši. Zajedno sa dečkom, posećivala bi barove i uživali bi u hrani. Atkin je čvrsto verovala da je njen dečko bezuslovno voli, ali on je odlučio da prekine odnos tokom samog planiranja venčanja.

Neočekivani prekid naterao ju je da preispita sopstvenu percepciju i da se suoči sa bolnom istinom. Nakon raskida, utehu je i dalje tražila u hrani i osamila se kod kuće.

Ubrzo je stigao ključni trenutak kada je shvatila da ne može da stane u svoje haljine, što ju je navelo da stane na vagu.

To je bio trenutak kada je odlučila da napravi promenu i preuzme brigu o sebi. Krenula je u teretanu i započela neverovatnu transformaciju.

Osnažena napretkom, odlučuje da učestvuje na takmičenjima lepote i postiže uspehe.

Osvajala je brojne titule, a nakon pauze, preporučena je za 75. takmičenje Izbor za mis Velike Britanije, kada je i osvojila krunu.

- Toliko sam srećna da to ne mogu ni da opišem rečima, iskreno ne mogu da verujem - izjavila je Atkin, koja je smršala 50 kilograma. Pronašla je ljubav svog života i udala se za Krisa samo pet meseci pre nego što je osvojila titulu, piše "Bright Side".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • ...

    2. jun 2023. | 12:32

    Pa sad nek je vrati u svoj zagrljaj

    Podelite komentar

  • As

    2. jun 2023. | 16:34

    Dali mu se zahvalila?

    Podelite komentar