• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 horoskopska znaka koja dozvoljavaju da ih njihova veza "proguta"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni potpuno gube identitet

  • 0
muškarac i žena Foto: Shutterstock

Da li ste možda imali prijatelja koji, kada je ušao u brak, više nikada nije okrenuo vaš broj i praktično ste izgubili svaki kontakt? To je nešto što se stalno dešava, a neki horoskopski znaci su skloniji takvom ponašanju od drugih.

Partnerstvo i brak su mnogima glavni životni cilj koji su sebi odredili. To je vreme kada za takve ljude prijatelji otpadaju kao suvo lišće, rođaci klize na kraj reda, a sve što postaje važno je ovaj zlatni standard - veza. Ostali mogu sami da se snađu.

Mnogi veruju da ne mogu sami kroz život i da im je potreban životni partner. Nažalost, postoje horoskopski znaci koji dopuštaju da ih njihiove veze "pregaze" i preoblikuju do potpunog gubitka identiteta. Oni, kako primećuje "Your Tango", možda i žude za individualnošću, pa čak i za nezavisnošću, ali su opsednuti njihovim odnosom i ne žele da se menjaju.

Gledanje filma, ljubavni par, emotivna veza Foto:Shutterstock

1. Bik

Bik ne voli da bude sam. Možda Bikovi i jesu neverovatno individualni tipovi, ispunjeni sopstvenom ličnošću i šarmom, ali "biti sam" za njih je nešto što ne mogu da tolerišu, a da ne postanu neurotični.

Oni se ne pare uvek za ceo život, ali se trude, i slično kao vukovi, svoju ljubav i odanost posvećuju jednoj osobi koju su izabrali. Osoba koju su izabrali postaje razlog za život. Kada donose svoje izbore u životu, uvek uključuju partnera u svaki svoj potez, i ako postoji opcija da sa sobom povedu i svog partnera, to će uraditi nepokolebljivo.

2. Lav

Čovek bi pomislio da Lav nije vrsta koju zanima bilo ko drugi osim odraza u ogledalu, ali istina je da je Lav posesivan ljubavnik koji zahteva lojalnost i odanost. Lav ne želi da njihova osoba gleda u bilo koga drugog, jer je izuzetno ljubomoran u partnerskim odnosima.

Briga o tome šta njihov partner radi 24 sata dnevno dovodi Lava do ludila. Sumnjičavi su, optužuju i lako dopuštaju da im njihova veza proždire i telo i dušu u paranoji i posesivnosti.

3. Vodolija

Vodolije ne upadaju lako u veze, ali kada se prepuste, čest ishod su opsednutost, uhođenje i špijuniranje partnera. Vodolije oduševljavaju misterije i poznate su po tome da traže tračak mističnosti i u svom partneru.

Jednom kada izaberu osobu za partnera, ona postaje smisao njihovog života. Nema prijatelja, ni porodičnih druženja, samo opsesija i intenzitet veze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop