• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 znaka Zodijaka koji će pre izabrati svoju slobodu nego da budu u vezi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ste znali da astrologija može da utiče na vaša osećanja prema samoj ljubavi i odnosima?

  • 0
Gledanje TV kod kuce Foto: Shutterstock

Ako ste slobodni, verovatno se osećate na jedan od dva načina: ili ste zadovoljni statusom u vezi ili osećate potrebu da budete sa nekim. Ali, da li ste znali da astrologija može da utiče na vaša osećanja prema samoj ljubavi i odnosima?

Neki horoskopski znaci više vole da ostanu sami jer vole svoju slobodu, dok se drugi osećaju potpunijima kada su u vezi.

Saznajte da li ste u top tri znaka Zodijaka koji vole da budu sami, kako prenosi "Your Tango".

šminka, lepota, naočare, žena Foto: Unsplash/Arnold Obizzy

Škorpija

Škorpije vole da budu sa nekim u kome mogu da vide sebe, a ako to nije slučaj, radije bi bile same. Najsrećnije su kada mogu da zarone u sopstveni um, posebno ako im se neko zaista sviđa. Veoma vole same pokušaje da pronalaze partnera i žele da ponude sve u svojoj vezi da bi bili najbolji mogući partneri.

Ali, i to veliko ali - ako Škorpija oseća da joj je narušena njena privatnost ili da postoji neki lažan element veze - nemaju nikakav problem sa time da sami sebi budu najbolji mogući partner.

Devica

Device vole da budu same jer prosto uživaju u svome društvu. One takođe vole i da rade mnogo, tako da ih drugi uglavnom smatraju radoholičarima koji za nijansu preteruju u odgovornosti i organizovanosti. Pa iako Device tu i tamo uživaju u društvenom okupljanju, na kraju dana, žele samo vreme za sebe, jer im je ponekad neprijatno da budu na društvenim okupljanjima gde ne poznaju sve.

Sa time na umu, možete samo da zamislite koliko im je teško da nađu partnera kada zapravo ne žele da izađu ili da budu ti koji će pokrenuti druženje.

Pritom se Device smatraju nekom vrstom usamljenika u svetu zodijaka jer kada e u pitanju pronalaženje potencijalnih partnera - imaju super visoke standarde. Radije bi ostali sami nego bili razočarani.

ljubičasta, lila, boja, sreća Foto: Shutterstock

Rak

Rakovi vole da budu sami jednako onoliko koliko uživaju i u partnerstvu. Iako vole da organizuju društvene događaje i uslužuju druge, ponekad uživaju i u tome da se povuku u svoju školjku i da budu sami kod kuće kad god mogu. Ovo je znak koji voli opuštajuće veče na kauču, što im je uvek privlačnije od noćnog izlaska u grad.

Takođe su i veoma osetljivi, pa ih je lako povrediti. Rakovima je veoma potrebno da razumete njihova osećanja uvek im je potreban neko ko može da bude tu za njih. Zato su opreznijim u pogledu toga sa kim ulaze u vezu. To može da ih navede da požele pre da budu sami nego da se prepuste partnerstvu i stvore mogućnost da budu povređeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop