• 0

Vreme čitanja: oko 9 min.

Posao iz snova za svaki znak Zodijaka: Ko bi bio odličan arhitekta, ko stjuardesa, a ko advokat?

Vreme čitanja: oko 9 min.

U svakom horoskopskom znaku se krije nešto što ga izdvaja od ostalih

  • 0
Horoskop znaci posao poslovni sastanak Foto-ilustracija: Shutterstock

Kako je bilo i u školi, kada je svakome od nas odgovarao neki predmet, recimo neko je bio dobar u matematici, neko u istoriji, tako i kako odrastamo - u nekim stvarima smo bolji nego u ostalim, piše "Work and money".

Koji je to idealan posao za vas? Šta ste hteli da postanete kada ste bili mali?

Otkrijte koji vam to posao najviše paše. Za svaki horoskopski znak smo odabrali po tri zanimanja.

Ovan - znak vatra

Ovan odiše hrabrošću i samopouzdanjem, što znači da bi im tradicionalna karijera lako dosadila.

Agent za nekretnine

Ko će vam bolje pomoći da kupite ili prodate dom od samouverenog Ovna? Netradicionalni rasporeda pomoći će Ovnu da izbegne tu rutinu koju toliko mrze. Osim toga, nekretnine mogu biti solidna karijera sa potencijalom.

Direktor za odnose sa javnošću

U zavisnosti od toga za koga i gde radite, ništa nije tako prolazno kao svet odnosa s javnošću. Zbog samouverene prirode i snalažljivosti ovog znaka, odlično bi se snašao u sferi PR-a.

posao, karijera Foto: Shutterstock

Marketing

Na sličan način kao i rad u PR-u, marketing zahteva određenu količinu strasti i hrabrosti da bi se uspelo i to je prilično dobar opis Ovna, zar ne? Marketing pruža prilike za izražavanje kreativnosti, a tu Ovan blista.

Bik - znak zemlja

Vrlo mali broj znakova žudi za stabilnošću koju ima Bik. Oni žele nešto što je dosledno.

Pekar

Pekarski posao nije za svakoga, ali ako nemate problem za rano ustajanje i imate želju da završite sve obaveze do ručka, onda je ovaj posao idealan. Vrsta posla u kom mogu da iskažu spretnost rukama, dobićemo kao finalni proizvod ukusan oblika peciva.

Virtuelni asistent

Preko interneta možete pronaći mnoge vrste poslova, a jedan od takvih je i organizator venčanja ili aranžer prostora. Možete odabrati posao izvođača radova i tako budete sami sebi šef. Bikova sposobnost na detalje samo će doprineti ovoj ulozi. Ovakva vrsta posla je traženija nego ikad.

kuća, arhitekta Foto: Pixabay

Arhitekta

Ovaj posao je odličan način da se iskaže kreativnost dok im se daju smernice, a granice - ne postoje. Od početka do kraja procesa ste uključeni u ceo rad, a nesumnjivo će njihova marljiva priroda isplivati na površinu.

Blizanci - znak vazduh

Živopisni i zabavni Blizanci nisu od onih koji treba da izbegavaju zabavne stvari. Osim što privlače pažnju gde god da odu, njihova energija i društvena priroda im samo može pomoći.

Stjuardesa

Blizanci su neverovatni kandidati za karijeru stjuardese. Ne samo da bi njihov let bio zabavan za ukrcavanje, već će se Blizanci na nebu pobrinuti da vaša demonstracija bezbednosti pre leta bude podjednako edukativna koliko i zanimljiva.

Influencer

Nazovite ih kreatorima sadržaja ili kako god, sve što treba da znate je da treba da razmislite o tome da radite ovu vrstu posla. Prirodna sposobnost ovog znaka da bude ubedljiv i dopadljiv znači da će brendovi zahtevati da rade sa vama.

planer, planiranje, organizacija Foto: Unsplash/Marten Bjork

Planer događaja

Šta je dobra žurka ako u njenu organizaciju nisu uključeni Blizanci? Možemo se kladiti da bi bilo odlični kao organizatori bilo kakvog događaja. Bilo da se to odnosi na venčanje ili neko korporativno dešavanje, ako prepustite Blizancu, smatrajte stvar rešenom.

Rak - znak voda

Postoji velika šansa da je vaspitač u vrtiću bio ili jeste Rak. Blaga priroda ovog znaka je idealna za nastavnike ili vaspitače. Tu takođe oni nalaze veliko zadovoljstvo u fleksibilnim i kreativnim stvarima.

Dizajner enterijera

Kao odličan slušalac i kao neko ko zna šta želi u životu, nema bolje osobe od Raka da vam ispuni želje kada je reč o aranžiranju doma. On vam može pomoći da otkrijete i neki stil za koji niste znali da ga volite, zato je ovaj posao za Rakove idealan.

Deca, dete, vaspitačica, vrtić  zabavište, Foto: Shutterstock

Učitelj ili vaspitač

Nije da nas je iznenadilo, ali Rakovi su veoma uticajni učitelji i vaspitači. Njihova sposobnost da vole druge je imperativ za nekoga ko se nada da će biti dobar vaspitač. Uloga u obrazovanju je ona koja bi ovom znaku omogućila da postane stručnjak za određenu temu koja se tiče dece.

Nutricionista

Rak ne može da odoli poslu koji ima veze sa zdravom ishranom i pomaganju drugima u medicinske svrhe. Dosta se bavi zdravim navikama, a super je i kad to može da prenese na druge.

Lav - znak vatra

Ovaj znak je rođeni vođa. Uprkos tome što se ponekad pita da li je sposoban za neki posao, na kraju sve urade uspešno. Odgovaraju im poslovi koji imaju veze sa liderima.

Menadžer prodavnice

Pošto je ovaj znak vešt da vodi grupu ljudi, lav bi trebao da razmisli o upravljanju radnjom. Sve im odgovara, od posedovanja jedne radnje do njenog vođenja, će im ići od ruke. Zaposleni bi bilo zadovoljni njima.

Planer događaja

Kao i blizanci, lavovi će verovatno imati gomilu veza, a ponekad je organizovanje dobrog događaja jednako broju ljudi koje poznajete. Organizacija im je jača strana i to obavljaju bez velike količine stresa.

glasanje, glasačka kutija Foto: Unsplash/Element5 Digital

Lokalni političar

Gradonačelnik manjeg grada, okružni komesar ili slično je odličan posao za simpatičnog i vrednog Lava. Uživaće da upoznaju ljude u okruženju i da slušaju kako mogu da im pomognu.

Devica - znak zemlja

Devica je saosećajna duša koja je željna da ugodi, ali takođe nalazi rešenje za sve. One su ljubazni i praktični empati koji imaju fenomenalne manire koji se lako mogu snaći u medicinskim ustanovama.

Medicinska sestra

Sestrinstvo je jedan od onih poslova, slično kao i podučavanje, gde jednostavno morate voleti ono što radite da biste ostali u sferi. Device znaju koliko je važno razvijati dobar odnos i svakog saslušati.

desni, zubi, zubar, pregled Foto: Shutterstock

Zubar

Zubarske ordinacije se često smatraju zastrašujućim mestom, a device su osobe koje to opovrgavaju. Biti pedijatrijski stomatolog izgleda kao da se odlično uklapa u profil ovog znaka.

Radnik krivičnog pravosuđa

U svakoj ulozi, od običnog službenika do privatnog istražitelja ili policajca, postoji nešto što će vam omogućiti da budete u mogućnosti da pomognete drugima na smislen način.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ne morate da imate kilo šminke da biste osvojile ili bile osvojene: Ovim muškarcima to nije bitno

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop