• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Nedelju započinjemo u laganom ritmu, a završavamo je aktiviranjem teških aspekata

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, list, jesen Foto: Pexels.com/Marta Wave

Ove nedelje ćemo, po svemu sudeći, makar malo odahnuti, što ne znači da ne treba da budemo na oprezu, pogotovo u komunikaciji.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Blizanaca i trebalo bi da nam donese lakoću nakon naporne prethodne sedmice. Međutim, kako je upravo ovog dana pun Mesec u Blizancima, očekuje nas napet početak nedelje. Zbog mnoštva poziva, informacija i kretanja lako će se upadati u konflikte i nesporazume. Već od jutarnjih časova bivate nervozni i samo vam treba neka opaska ili komentar kako biste započeli svađu. Bilo bi odlično kada bi mogli izbeći puno komunikacije, posebno površne teme, ogovaranja i ne nasedajte na neproverene informacije koje budu došle do vas. Nečije mišljenje i stav sa kojim se ne slažete biće povod za konflikt. Ljudi su generalno osetljiviji ovog dana, užurbani, pa pazite gde ostavljate dokumenta, ključeve, kako vozite i slično. Merkur u kvadratu sa Neptunom samo dodatno pojačava nepovoljne situacije i okolnosti. Oprez pri vožnji po kiši ili magli. Ne donosite odluke ovog dana, a ukoliko potpisujete neke ugovore, tri puta pročitajte tekst. Ne savetuje se kupovina tehnike, telefona, ni automobila. Skloni ste povredama.

Tokom utorka pun mesec i dalje deluje, pa je energija ovog dana slična ponedeljku. Ne zakazujte previše aktivnosti i sastanaka. Ukoliko neke situacije zahtevaju veći fokus i posvećenost sa vaše strane, odložite važne planove za neki drugi dan. Najbolje ćete proći ukoliko na okolnosti u kojima se budete nalazili reagujete ljubaznošću, osmehom i šalom. Više se zabavljajte ovog dana. Posetite bioskop ili pogledajte neki dobar film. Važno je da ovog dana imate više izbora šta možete da radite. Igrajte se sa decom ili se vratite u svoje detinjstvo i radite ono što ste voleli kada ste bili mali.

horoskop, zodijak, astrologija, list, jesen Foto: Unsplash/Mae Mu

Od srede Mesec se seli u znak Raka, što će doneti povećanu emotivnost i ranjivost. Pokreću se teme porodice, porodičnog biznisa i osećanja. Sve oko sebe intenzivnije osećate i doživljavate. Idealno je ovog dana raditi na razvoju privatnog biznisa, selidbi, početku zajedničkog života ili planiranju porodice. Aktivirajte dugoročne planove u vezi ovoh oblasti. Ukoliko vam je potrebna pomoć ili podrška neke zvanične institucije, rešavanje nekih zakonskih pitanja, onda je ovo sjajan dan za to. Pokušajte da ostanete objektivni koliko god je to moguće, jer ćete na taj način iskoristiti maksimum od ovog dana. Ukoliko dozvolite da se iznervirate ili uvredite možete propustiti odlične prilike za stabilizaciju.

U četvrtak je energija dana veoma slična prethodnom, pa je jako dobro da i ovaj dan iskoristite za rešavanje porodičnih tema i ekspanziju privatnog biznisa. Mesec u lepom aspektu sa Uranom daje vam mogućnost promene mesta stanovanja ili priliku za renoviranje. Uložite u stambeni ili poslovni prostor. Merkur na poslednjem stepenu znaka Strelac donosi izazove u polju komunikacije, u vezi administracije, u saobraćaju i na putovanjima.

Od petka Merkur ulazi u znak Jarca na par dana da bi se ponovo vratio u znak Strelca, jer će se kretati retrogradno. Odjednom postajete ozbiljniji a komunikacija se smanjuje. Manje ćete govoriti, a reči će imati težinu. Bićete okupirani donošenjem odluka ali i pritisnuti odgovornušću i brigom. Ovog dana može doći do nezadovoljstva i promena kroz emotivne odnose. Pojavljuju se sve vrste strahova i promena raspoloženja. Lako se možete povlačiti u sebe i reagovati uvređeno na nečije postupke. Više vam prija da boravite u svom poznatom okruženju i sa bliskim ljudima.

Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Od subote Mesec je već u znaku Lava, pa ste željni zabave, divljenja i da budete viđeni. Lakše izražavate svoje želje i potrebe. Prihvatite poziv za druženje, posetite neko poznato mesto. Imate potrebnu stabilnost i snagu emocija da se krećete u željenom pravcu. I srce i um žele isto pa je važno osluškivati osećaj iz stomaka koji će vam nepogrešivo pokazati put. Jedini oprez jeste u preterivanju pa ukoliko ste željni pažnje možete je privlačiti i na neki manje poželjan način. Ukoliko želite da ostavite utisak i impresionirate neku osobu onda je ovo idealan dan za to. Obucite se glamurozno i zasijajte. Imate zarazni optimizam i entuzijazam, ali ne namećite ih svima jer neko neće prihvatiti vaš optimističan stav. Merkur u povoljnom aspektu sa Saturnom daje aktivaciju dugoročnih planova i projekata ali i ozbiljnost i donošenje važnih odluka. Moguće su brige i ozbiljnost, kao i povlačenje u komunikaciji.

Nedelju završavamo izazovnim aspektima. Mesec u kvadratu sa Uranom donosi preokrete i potpuno neočekivane situacije. Ukoliko ostanete tvrdoglavo pri svojim stavovima ili planovima, ovog dana nailazite na otpor i frustracije. Venera u kvadratu sa Plutonom donosi prekretnicu u partnerskim odnosima. Svi oni odnosi koji traju dugo dolaze do tačke pucanja. Posebno oni koji su zasnovani na površnim osnovama, kao i na manipulaciji, uceni i ljubomori. Pojavljuje se i strah od gubitka, ostavljanja i odbacivanja u emotivnim odnosima. Ovog dana Venera je na poslednjem stepenu što donosi kraj veze, raskid ili razvod braka. Nije povoljno vreme za novčane investicije, transakcije i ulepšavanje.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop