• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja za prvu nedelju nove godine: U utorak su konflikti izvesni, subotu ostavite za detoks

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Novu godinu započinjemo Mesecom u znaku Device, što će generalno doneti dan, odnosno godinu koja traži neku vrstu popravke i isceljenja, bilo da ćete imati neke zdravstvene tegobe, ili ćete morati da se poboljšate kroz svoje radno mesto i posao koji obavljate.

Takođe, neke situacije će vas spustiti na zemlju i uvesti u analizu, procenu ali i strategiju kako da nastavite dalje. Možete ovog dana osećati stabilnost i mir unutar sebe i da se posvetite nekim važnim projektima.

Sa druge strane Venera u kvadratu sa Saturnom donosi izazovne situacije na emotivnom i finansijskom planu. Ovo su situacije kada želite da se zabavite i uživate, ali morate da radite, ili vas briga o nekoj osobi sputava da to činite.

Ovo su i situacije kada niste sa voljenom osobom već postoje neke prepreke između vas. Ukoliko neko započinje vezu ovog dana to su svakako odnosi koji imaju jednu ili više prepreka za nesmetani razvoj, može biti razlika u godinama, neki trouglovi i nerazrešeni bivši odnosi, veze na daljinu i slično.

Što se finansijske situacije tiče želje su jedno a mogućnosti drugo. Saznajete da niste baš u najsrećnijoj situaciji. Prepreke u komunikaciji su izvesne.

foto Pixabay foto Pixabay

U utorak rano ujutro Merkur konačno kreće direktno što će polako doneti razrešenje svih zastoja sa administracijom, ugovorima i realizacijom ideja i projekata. Ovog dana lako dolazite do prevelikog kritikovanja, osećaja manje vrednosti, nepotpunosti i zbunjenosti.

Konflikti su više nego izvesni, i bez obzira što je planeta Merkur krenula napred ona još uvek donosi nepotpune informacije i iluzije, kao i čudne okolnosti pa budite oprezni.

Neko može biti zabrinut zbog nećijeg zdravlja a svakako lako dolazi i do pada imuniteta i osetljivosti stomaka i creva. Izađite iz obrazaca žrtve. Pazite na ishranu.

Sreda je dan u kojem će biti naglašeni emotivni i partnerski odnosi. Mesec ulazi u znak Vage što će doneti više želje i pokušaja da se uspostavi harmonija unutar jednog odnosa. Ukoliko želite sa nekom osobom da se zbližite ili pomirite ovaj dan je moguće to i učiniti.

Ovo je lep dan za ljubavni sastanak ali i sva okupljanja sa osobama koje su vam drage. Imate želju da se sredite i izađete negde. Iskoristite poziv ukoliko ga dobijete za ovaj dan ili baš danas. Pokušajte da ne filozofirate mnogo i ne namećete svoje stavove i mišljenja.

Umesto toga oslonite se na diplomatiju i lični šarm. Danas lepa reč i gvozdena vrata otvara. Ipak, sa Marsom na poslednjem stepenu Strelca pripazite sa naglim potezima i reakcijama.

Četvrtak je dan u sličnoj energiji što se tiče potreba i želja da se ima ona druga polovina pa svi oni koji su usamljeni i žele partnera mogu se više potruditi da to i ostvare. Kako će planeta Mars promeniti znak to će doneti jednu ozbiljniju energiju i fokus, posebno kod muške populacije.

Više neće biti tako vatreni i nestalni, već će se više fokusirati na prioritete i dugoročne aspekte odnosa i svojih ličnih ambicija. Lako se može dogoditi ovog dana da imate konflikt između onoga što osećate i onoga što mislite. U večernjim časovima očekujte dosta komunikacije i informacija koje će stizati do vas.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Tokom petka bićete vođeni jakim strastima i snažnim impulsima. Neki odnosi mogu doživeti prekretnicu, ili kraj ili procvat. Mesec ulazi u znak Škorpije i pojačava intenzitet svim emocijama, ali posebno strahovi jačaju, kao i posesivnost i ljubomora. Čuvajte se osvetoljubivih osoba i manipulatora.

Ukoliko nešto snažno želite ovog dana je moguće da se nećete moći odupreti snažnim porivima. Razmišljate o budućnosti i jasno ste determinisani da se posvetite svojim ciljevima. Razmišljate o projektima koji uključuju investicije i zajednička ulaganja u ideje. Neka vaše reči danas budu što laganije jer u suprotnom lako se može dogoditi da nekoga sasečete svojim izjavama.

Subotu ostavite za regeneraciju i detoks. Napravite plan svojih finansija i strategiju za vraćanje dugova i kredita, ali i za puteve kojim ćete se odvezati od svega onoga što vas trenutno sputava.

Jedan stari odnos danas će vas staviti u razmišljanje i analizu. Pokušajte da sagledate tu osobu novim očima. Ukoliko uspete da prevaziđete nalet prenaglašenih reakcija i sačuvate stabilnost koju ćete postići time što ćete sagledati dve strane iste situacije, onda ovo može biti veoma plodonosan dan koji će doneti krupne korake i prekretnice u vašem životu.

Nedelju završavamo u sličnoj energiji ali koja će imati više uticaj spoljašnjih faktora nego ličnih upliva. Mnoge stvari neće biti pod vašom kontrolom bez obzira koliko vi to žarko želeli da uspostavite.

Ovo je dan za transformaciju i otpuštanje svega onoga što vam više ne služi. Imaćete veću potrebu za akcijom i delovanjem, međutim, mnogo bi bolje bilo da upravite svoju energiju u zalaganje nekih projekata koji uključuju zajednicu i kolektiv, a ne samo lični interes.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop