• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JANUAR: Rak konstantno analizira partnerove reči, Ribe mogu da propuste dobar posao

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop zima Foto: Shutterstock/ju_see

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ovakva dešavanja u poslovnom segmentu svakako niste očekivali. Situacije se menjaju iz trenutka u trenutak, ali ćete vi nekako uspevati da sve držite pod kontrolom. Partner ne poštuje neke vaše dogovore, ali ste vi u ovom trenutku spremni da pređete preko toga.

BIK

Danas dobijate neke informacije koje vam mogu u potpunosti promeniti koncepciju daljeg delovanja u poslovnom segmentu. Ne istrčavajte se sa izjavama, da vam partneri ili saradnici ne bi zamerili. Na jedvite jade uspevate da odvojite malo vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI

Ako se budete suviše opterećivali nečijim rečima, propustićete da završite veću poslovnu obavezu. Pokušajte da se usredsredite na ono što je zaista bitno. Smatrate da dajete mnogo više nego što dobijate u odnosu sa voljenom osobom i to čini da počinjete polako da besnite.

Zima, horoskop, astrologija Foto: Pexels

RAK

Danas posvećujete premalo pažnje onome što vam je neophodno da uradite. Niste prisutni duhom i usmereni ste više na emotivnu stranu, jer tu postoji nezadovoljstvo. Moguće je da vas je partner iznenadio svojom izjavom, i sada konstantno njegove reči analizirate...

LAV

Ogroman energetski podsticaj danas i potrebno je da se punom parom bacite na završavanje svojih obaveza. Ne izmišljajte razloge za čekanje i ne svađajte se sa ljudima sa kojima radite. Emotivni partner vas koči u nekim situacijama. Za sada ćutite, a dokle ćete – to je pitanje..

DEVICA

Ne budite danas isključivi u komunikaciji, ne potencirajte samo na svojim interesima. Shvatite da je suština pregovora, baš to – da se dogovorite, da vi malo popustite, kao i druga strana. Prebacujete partneru za neke sitnice koje i sami radite. Niste objektivni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop