• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JANUAR: Lav se preispituje, Blizanci se teško fokusiraju na obaveze

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Laponija, Finska, Deda Mraz Foto: Pixabay/ltapsah

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Situacija u poslovnom okruženju jako utiče na vas. Nemojte prenositi nervozu na ljude sa kojima radite, razmislite pre nego što nastupite. Velika strast i žudnja suštinski je posledica potrebe za ljubavlju, pa ćete voljenu osobu iznenaditi pojačanom inicijativom.

BIK

Jake aktivnosti u poslovnom segmentu, opterećeni ste brojnim obavezama i možete smetnuti sa uma jedan bitan dogovor. Opustite se malo u kontaktu sa drugima, pokažite lepšu stranu svoje ličnosti. Unapred se radujete, jer pripremate iznenađenje voljenoj osobi.

BLIZANCI

Mnogo toga u poslovnom segmentu vam danas odvlači pažnju i biće vam teško da se fokusirate na obaveze. Pokušajte da odredite prioritete, da ne biste nešto bitno propustili. Sada možete ostvariti jaču komunikaciju sa simpatijom, ali je potrebna vaša inicijativa.

horoskop, zodijak, astrologija, more, kamenje, plaža Foto: Unsplash/Colton Sturgeon

RAK

Vaše je raspoloženje promenljivo, a morate privesti kraju neke neprijatne obaveze. Nemojte pronalaziti izgovore, već zapnite i odradite, da vam to ne bi više visilo nad glavom. U odnosu sa partnerom pokazujete veliku količinu ljubavi i privrženosti.

LAV

Pred drugima pokazujete snagu ličnosti, ali suštinski imate svoja preispitivanja, strahove i dvoumljenja. Nemojte oklevati da se aktivirate prema saradnicima, možete ostvariti zadovoljavajući dogovor. Imate osećaj da vas osoba koja vam se dopada provocira.

DEVICA

Zakočili ste po pitanju bitnijih obaveza koje morate obaviti, i nije ni čudo što danas možete popiti kritiku od strane kolega ili saradnika. Pokrenite se i uradite ono što morate. U novim poznanstvima nastupate pomalo nesigurno, teško se otvarate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop