• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja u trećoj nedelji januara: Utorak je jedan od najeksplozivnijih dana, čuvajte se svađa

O. K.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, devojka Foto: Pexels/Pavel Danilyuk

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak, koji je započeo Mesecom u znaku Ribe, doneo je usporenost, pospanost i nedostatak fokusa.

Utorak je jedan od najeksplozivnijih dana u kojem dolazi do neočekivanih obrta situacija i naglih reakcija. Mesec ranom zorom ulazi u znak Ovna koji donosi agresiju, bes i ljutnju, pa i brzopletost i impulsivne reakcije. Ovog dana lako dolazi do nesporazuma i svađe. Mesec u kvadratu sa Merkurom i Marsom što je kombinacija za događaje koji će dovesti do usijanja i kulminacije.

Čuvajte se nervoznih i agresivnih ljudi kao i opasnih i rizičnih situacija. Sunce u aspektu sa Neptunom donosi situacije i projekte koje su povezane sa inostranstvom i strancima. Lako dolazi do pada imuniteta, osetljivosti i sklonosti ka begu od stvarnosti. Najbolje je aspekt iskoristiti za velike planove i vizije, umetnost, kreativnost i stvaranje pozitivne atmosfere. Idealno je za isceljivanje i lični razvoj.

horoskop, zodijak, astrologija, čaj, napitak, naočare Foto: Pexels/Taryn Elliott

U sredu je potrebno biti veoma brz i dinamičan i reagovati na iznenadne situacije pravovremeno. Mesec u lepom aspektu sa Venerom ukazuje na moguće ljubavne susrete, romantične i strastvene izjave, zaljubljivanje i dobre vesti u vezi novca. Ukoliko ste imali zategnute odnose sa nekom osobom, onda se upravo ovog dana odvažite da se pomirite i izgladite situaciju. Ukoliko neka situacija zahteva da se prikažete na lep i ljubazan način iskoristite ovaj dan pa se pokažite u najboljem svetlu. Budite brzi i ekspeditivni u komunikaciji, izvršavanju zadataka i hrabri.

U četvrtak pred zoru nas očekuju nepovoljni aspekti koji vam mogu doneti uznemirenost bilo kroz neočekivano buđenje uzrokovano košmarima ili vas mogu rano ujutro dočekati neke nepovoljne informacije koje vas mogu uznemiriti. Najbolje je da se sklonite od negativnosti i ne čitajte loše vesti. Ali vas neko i tako rano može iznervirati. Kako dan bude odmicao možete potpuno promeniti energiju i imati veoma uspešan i plodan dan, koji je stvoren za rešavanje pitanja kredita, finansija, važnih projekata.

Ukoliko imate neke poslovne prilike najbolje je da ih realizujete ovog dana. Idealno je za potpisivanje ugovora, saradnji, posebno u oblasti obrazovanja, ekonomije, inostranstva i stranaca, kao i inostranih ulaganja. Imate podršku svih planeta da ovog dana delujete u pravcu vaših velikih planova i ciljeva. Merkur u dobrom aspektu sa Saturnom ukazuje na ozbiljnost, važne razgovore, odluke i potpisivanje ugovora.

Petak rezervišite za ljubav, zaljubljivanje, uživanje i čaroliju. Mesec i dalje u čulnom znaku Bika traži da usporite i posvetite se odmoru i hedonizmu. Želite sigurnost i udobnost. Čula su izražena pa je idealno imati masažu ili posetiti dobar restoran te uživati u izvrsnoj hrani. Takođe, razmišljate i o novcu, pa su mogući manji prilivi ili pokloni. Merkur u dobrom aspektu sa Jupiterom ukazuje na sve one projekte i dogovore još od kraja prošle godine koji su naišli na stagnaciju i odlaganje, koji se sada konačno mogu realizovati ili barem krenuti u pravcu realizacije.

Idealno je ovog dana planirati zadatke i da preduzmete konkretne korake ka ostvarenju svojih ciljeva. Dobar je momenat za učenje ili rešavanje nekih zakonskih pitanja ili zvaničnih dokumenata, kao i upisivanje kurseva i edukacija. Venera u kvadratu sa Neptunom donosi zanos, zaljubljivanje, ali posebno početak tajnih veza, veza na daljinu i platonskih odnosa. Lako se može očarati a kasnije i razočarati u neku osobu. Pazite na novac, vrednosti i nakit, jer su mogući gubici ili da vas neko pokrade. Nije dobar momenat za kupovinu.

horoskop, zodijak, astrologija, sneg, planina, hladnoća Foto: Unsplash/Jason Blackeye

Vikend završavamo transformacijom.

U subotu Sunce se spaja sa Plutonom, što će doneti ozbiljne preokrete na nekom vašem ličnom polju, ali i u kolektivnom smislu može doneti ozbiljne prekretnice u polju zakona, društva, tehnoloških dostignuća, tektonskih promena i dešavanja. Pokušajte što više da usporite i umirite se i donesete odluke u kojoj oblasti svog života želite veliku transformaciju.

Vreme je da se konačno oslobodite nekog starog tereta da bi otvorili vrata novim mogućnostima. Vi jako dobro znate šta je to što vas koči zbog čega ne živite pravu verziju sebe te sada možete biti gurnuti u tom smeru kroz izvestan odnos ili situaciju. Sunce ulazi u znak Vodolije što najavljuje mesec velikih promena i želje za više slobode.

U nedelju vrlo broz posle ponoći i Pluton ulazi u znak Vodolije donoseći nam godine velikih promena i novina. Ovo će posebno osetiti osobe koje su Škorpije u podznaku ali i oni sa naglašenim pomenutim znakom. Ali i ascendentalne Vodolije i osobe sa planetama u Vodoliji.

Ovog dana možete imati osećaj tuge i nostalgije jer se opraštate od nekog starog načina života, navike ili odnosa. Pluton u Vodoliji će se zadržati narednih dvadeset godina u ovom znaku, a kako Vodolija vlada kolketivom i globalnim zbivanjima, društvima, organizacijama, tehnologijom, internetom, vazdušnim saobraćajem i svim novitetima, možemo očekivati velike promene u tim strukturama.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop