• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR: Blizanci su spremni za akciju, Vodolija dobija neočekivani novac

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, devojka, šetnja po ulici Foto: Unsplash/Rodolfo Sanches Carvalho

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Jake su šanse da izgladite odnose koji su u prethodnom periodu bili destabilizovani. Vaša inicijativa je neophodna, angažujte se, ali nemojte presirati sagovornika; pustite neka sve ide spontano, jer ćete na taj način dobiti najviše. Ovo važi i za poslovni, ali i za emotivni segment.

BIK

Iako ćete se osećati malo iscrpljeno i umorno, nemojte prepustiti slučaju ništa što vam je bitno, bilo da su u pitanju poslovne ili emotivne relacije. Rešenja se sada mogu naći lako, iako ćete možda u početku smatrati da vam dešavanja ne idu na ruku.

BLIZANCI

Danas ste u odličnom raspoloženju, komunikativni, duhoviti, vedri i spremni da se angažujete. Napravićete više uspešnih dogovora, mada ćete se povremeno funkcionisati u fazonu "sto na sat" da biste ispoštovali sve ono što vam je važno. Odličan dan za susret i razgovor sa voljenom osobom.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Jen P.

RAK

Raspoloženje vam je malo mutno, pa ćete verovatno funkcionisati u dosta promenljivom fazonu. Ne dozvolite da vas unutrašnje nesigurnosti spreče da budete aktivni u poslovnom segmentu, jer imate više nego dobre šanse da napravite konkretan i važan dogovor.

LAV

Odličan je trenutak da pokretene i uradite sve ono o čemu ste u prethodnim danima intenzivno razmišljali. Srećne okolnosti su na vašoj strani, ali i vaša lična energija će biti ogromna, pa se sada može postići i više od onoga što ste očekivali. Emotivniji ste nego inače.

DEVICA

Danas vam toliko sve ide na ruku, toliko se sve dešava baš onako kako ste vi zamislili i planirali da ćete prosto biti zbunjeni razvojem situacije. Budite vredni i aktivni, jer ćete postići mnogo. Emotivno - dan je više otvoren za avanturu i strast.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop