• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR: Strelcu sve ide od ruke, Vagu očekuju razgovori na poslu

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, devojka, zalazak sunca, more, obala Foto: Pexels/Arthur Brognoli

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ste impulsivniji i nervozniji nego inače. Bilo bi dobro da budete oprezniji u komunikaciji, da ishitrenošću ne biste pokvarili šanse za uspeh. Možete osećati pritisak od šefova, ali ne ulazite sa njima u argumentaciju. Biće vam potrebna podrška emotivnog partnera.

BIK

Neke situacije vas sada lako izbacuju iz takta, ali nećete dozvoliti da se to na vama vidi. Ono što ste naumili da uradite - uradićete koliko god da postoji distrakcija sa strane. Ako ste raspoloženi za malo flertovanja, samo napred, ali vodite računa da to emotivni partner ne vidi i ne oseti.

BLIZANCI

Ne da niste raspoloženi za posao, nego vam na pamet ne pada da se pomerite. Bukvalno ćete otaljavati sve što imate od obaveza i samo razmišljati o tome kako ćete iskoristiti popodnevne sate. Imate vi svoje planove, vezano za prijatelje ili za emotivnog partnera.

horoskop, zodijak, astrologija, staza, šuma, zima Foto: Unsplash/Timothy Eberly

RAK

Šefovi pokušavaju da vam nametnu obaveze, ali se vi izvlačite. U suštini, danas ćete raditi samo ono što je vama od ličnog interesa ili što vam odgovara. Nemate nameru da svoju energiju trošite za ono što vam je nebitno. Odlični odnosi sa partnerom, sklad i razumevanje.

LAV

Kao da vas je neko uključio u struju od ranog jutra - dotrčaćete na posao, a i veći deo dana ćete provesti baš u tom fazonu. Sve stižete, sve možete, ništa vam nije teško, pogotovo što se spremate za važan poslovni sastanak. Bićete u fazonu flertovanja, inicijative prema suprotnom polu.

DEVICA

Poslovni saradnik vas može opomenuti da ste zaboravili da završite obavezu koju ste obećali. Pokušajte da nađete adekvatno opravdanje za svoj nemar i zaboravnost. Vrlo intenzivno komunicirate sa jednom osobom preko posla, a primećujete zainteresovanost i sa njene strane.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovi horoskopski znakovi u trenu mogu da vam zagorčaju život

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop