• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Večeras je prvi pun mesec u 2024. godini, i to u znaku Lava: Mogućnost za dostizanje punog potencijala je tu

N. K.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Šta nas očekuje tokom "vučjeg meseca"?

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Prvi pun mesec u 2024. nastupa 25. januara u 00:54 časova, u horoskopskom znaku Lava. Trebalo bi da budemo u moćnom vremenu, gde prihvatamo svoje strasti i "otpuštamo" ljude ili stvari sa kojima nismo u skladu.

Pun mesec predstavlja jedinstvenu priliku da unesemo ono što želimo u svoje živote. Obilje energije tokom ovog vremena nam pomaže da se kreativno uhvatimo ukoštac sa problemima i pokažemo svoje veštine. Uz pomoć punog meseca, možemo da završimo nerešene zadatke i istražimo nove načine za postizanje ciljeva.

Šta označava ovaj pun mesec?

Pun mesec označava kraj lunarnog ciklusa i pruža šansu za prelaz, a takođe nudi priliku za izlečenje duše. Svaka lunacija nosi jedinstvenu energiju, a pun mesec u Lavu je o dodiru sa našom kreativnošću, strašću i željama. Iako se Lav može smatrati dramatičnim, druga strana medalje je da nam ovaj vatreni znak pomaže da prepoznamo šta nas čini najsrećnijim i uskladimo se sa našim unutrašnjim detetom. Na taj način možemo dostići svoj puni potencijal.

Trenutno je Jupiter pozicioniran u Biku, dok je patuljasta planeta Pluton u Vodoliji - obe su u aspektu prema punom mesecu. Kada se Jupiter poravna sa Mesecom, naše emocije mogu biti preuveličane, što nas navodi da se prepustimo životnim zadovoljstvima. Ipak, osnovni problemi u našim odnosima mogu isplivati na površinu.

Uz Plutonov uticaj, kombinacija ovih planeta može dovesti do intenzivnog iskustva, navodeći nas da svoja osećanja projektujemo na druge. Cilj je da postignemo uspeh, moć i magiju u našim odnosima, ali moramo biti spremni da uložimo svoje vreme i energiju kako bismo obezbedili zdravu dinamiku.

Pošto Lav upravlja srčanom čakrom, od suštinske je važnosti da se koncentrišemo na ono što nam donosi radost.

Muškaraci i žena, sladoled Foto: Shutterstock

Pun mesec u Lavu nas podseća da imamo sposobnost da promenimo način na koji se odnosimo prema drugima i obezbedimo da dobijemo isti nivo ljubavi i brige koji dajemo. Važno je da prepoznamo sopstvenu vrednost i ne dozvolimo da nas uzimaju zdravo za gotovo ili da druge uzimamo zdravo za gotovo. Od ključne je važnosti dati prioritet odnosu koji imamo sami sa sobom, jer on postavlja osnovu za svaku buduću ljubav, prenosi "Refinery29".

A kako će ova tranzicija uticati na svaki horoskopski znak?

1. Ovan

ovan, horoskop, horoskopski znak Foto: Pixabay

Iskoristite ovo kao priliku da provedete zabavno i spontano veče sa svojim partnerom ili simpatijom. Što je vaša veza dublja tokom ovog posebnog trenutka, to će više vaša osećanja jedno prema drugome rasti.

2. Bik

horoskop, zodijak, astrologija, bik Foto: Pixabay

Vaš dom treba da bude utočište i mesto gde ćete da se osnažite. Razmislite o preuređenju i restrukturiranju vašeg stana kako biste ga uskladili sa vašim umetničkim i kreativnim vizijama. Pronalaženje mira i utočišta u mestu gde živite je od vitalnog značaja.

3. Blizanci

Mlad Mesec, mesec, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

Pre nego što progovorite ili pošaljete imejl, razmislite o tome kako vaše reči mogu uticati na druge. Iako možda nemate nameru da nekome naudite, lako je izgovoriti pogrešne reči i izazvati uvredu – posebno putem tekstualne komunikacije.

Odvojte trenutak da saberete svoje misli pre nego što progovorite kako biste sprečili potencijalne probleme.

4. Rak

rak, horoskop Foto: Shutterstock

Sa samopouzdanjem, možete shvatiti da ste na vrhu svoje igre i da ste sposobni da postignete sve što želite. Iskoristite ovo samopouzdanje da se dodatno uzdignete i procenite šta želite da uradite sa svojom moći.

5. Lav

Lav, horoskop Foto: Shutterstock

Izražavanje svojih osećanja je važno, a ova lunacija pruža odličnu priliku za to. Ne ustručavajte se da podelite ono što vam zaokuplja misli. Otvorena komunikacija može pomoći da razumete sebe.

Udarite pravo u srce.

6. Devica

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Odmorite se od haosa spoljašnjeg sveta i dajte prioritet svom mentalnom blagostanju tokom punog meseca. Ako želite da provedete neko vreme sami, iskoristite priliku da podmladite svoje telo, um i duh.

Prekinite vezu sa telefonom i društvenim medijima da biste se opustili i pronašli unutrašnji mir.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop