• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JANUAR: Blizanci treba da budu strpljivi, Škorpija razmišlja o jednoj osobi

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, srce, list, jesen Foto: Pixabay/pasja1000

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Shvatićete da koliko god se trudili, ne možete neke obaveze odraditi na vreme. Vaše nezadovoljstvo je evidentno, ali pokušajte da to ne utiče na odnos sa najbližim saradnicima i kolegama. Razmišljate da je vreme da porazgovarate sa partnerom o bitnim pitanjima.

BIK

Moguće je da u ovom trenutku neke poslovne situacije doživljavate suviše emotivno i da niste u stanju da ih sagledate na pravi način. Ovo nije dan kada bi trebalo donositi značajnije odluke. Pravi trenutak je za sve ono što je vezano za emocije, jer možete produbiti odnos sa partnerom.

BLIZANCI

Neće vam biti drago zato što je jedna osoba iz kolegijalnog okruženja uspela da dobije ono što ste vi priželjkivali. Izborite se sa ovom situacijom i prihvatite je, doći će dani kada ćete vi moći da se istaknete. Podrška emotivnog partnera je prisutna, lepi zajednički trenuci.

horoskop, zodijak, astrologija, čaj, ispijanje čaja Foto: Unsplash/Marek Rucinski

RAK

Iako vam je raspoloženje promenljivo, rešili ste da vas ništa neće izbaciti iz takta i da ćete neke situacije završiti. Dobro vreme je pred vama, em ćete biti dosta angažovani em će to osobe koje su vam bitne i primetiti. Moguće je da emotivni partner neće imati vremena za susret.

LAV

Vaši su planovi vrlo ambiciozni, ali je veliko pitanje da li ćete bilo šta od njih i ostvariti. U suštini, nemate dovoljno koncentracije, pa rasipate svoje vreme. Ne nervirajte se, biće vremena da se sve završi kako treba. Odlična komunikacija sa nekim ko vam je privlačan.

DEVICA

Danas možete mnogo toga uraditi da biste poboljšali svoj odnos sa kolegama, a i oni će biti tu za vas. Poslušajte savet starije osobe iz vašeg poslovnog okruženja, usmeriće vas na pravi put. Neke reči od strane voljene osobe doživljavate kao kritiku, što apsolutno nije istina.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pet horoskopskih znakova koji nikad nemaju, i neće imati, novca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop