• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANUAR: Bik može da očekuje iznenađenje, Vagi se savetuje da posluša kolegu

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Užina, zima Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pažljivo analizirate reči saradnika, jer niste sigurni u istinitost i korektnost onoga što vam nudi. Danas se možete opterećivati sitnicama i na taj način samo sebe usporavati. Emotivno je divan dan pred vama, ali ćete očekivati da voljena osoba preuzme inicijativu.

BIK

Dobra je atmosfera u kolegijalnom okruženju i lako uspevate da završite svoje obaveze, iako ćete se u ranim prepodnevnim satima brinuti zbog kratkih rokova. Emotivni partner je danas neuobičajeno pažljiv, čak vas može obradovati i sitnim poklonom.

BLIZANCI

Nekih tenzija na poslu će biti i one vas mogu u priličnoj meri iscrpeti. Može biti sitnijih provokacija od strane najbližih saradnika i kolega, na koje ne bi trebalo da reagujete. Veče posvetite samo voljenoj osobi, oboje zaslužujete da se opustite i rasteretite.

horoskop, zodijak, astrologija, devojka, zima Foto: Unsplash/freestocks

RAK

Današnji dan vam donosi lakoću i mogućnost da sve ono što ste planirali završite na vreme. Nadređeni vas može iznervirati u ranim jutarnjim satima, ali ćete lako preći preko ove distrakcije. Susret sa voljenom osobom ili prijateljem će vam ulepšati večernje sate.

LAV

Danas želite da pomognete ljudima sa kojima radite i moguće je da ćete preuzeti na sebe previše njihovih obaveza, pa ćete sa svojima biti u zaostatku. Šarmantni ste, duhoviti i podsticajno delujete na one sa kojima dolazite u kontakt. Moguće je poznanstvo gde ćete ostaviti odličan utisak.

DEVICA

Odličan je momenat za sve vrste dogovora sa potencijalnim saradnicima. Očekuju vas susreti gde ćete biti ubedljivi i puni samopouzdanja. U emotivnim odnosima trenutno preovladava strast i jedva ćete čekati susret sa svojim voljenim bićem. Odlično i za nova poznanstva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop otkriva šta ste bili u prošlom životu: Ratnik, vođa, sudija, ubica...

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop