• 0

Vreme čitanja: oko 7 min.

Kako mlad mesec u Vodoliji od 9. februara utiče na svaki horoskopski znak: Spremite se - sve će da se promeni!

M. M.

Vreme čitanja: oko 7 min.

Nema boljeg vremena da razmislite o svojoj viziji budućnosti i o osobi koja želite da postanete

  • 0
Mlad Mesec Foto: Pixabay

Posegnite do zvezda i zakoračite u svoj neograničeni potencijal. Energija je na vrhuncu, skoro kao da je kosmos prepun iščekivanja. Ako se pitate kako će mlad mesec u Vodoliji od 9. februara 2024. uticati na svaki horoskopski znak - nešto izuzetno će se uskoro dogoditi.

Nema boljeg vremena da razmislite o svojoj viziji budućnosti i o osobi koja želite da postanete. Promena je na horizontu i signalizira eru prosvetljenja.

Ovaj period je početak potpuno novog lunarnog ciklusa i povezan je sa obnavljanjem, počecima i semenom potencijala. Mesec je simbol emocija svake osobe, i pošto udružuje snage sa suncem — simbolom vašeg ega i fizičkog identiteta — ovaj lunarni događaj je moćna sinergija najdubljih osećanja i spoljašnjeg postojanja. Uz to, mlad mesec podstiče na usklađivanje unutrašnjeg sveta i želja sa akcijama.

Zato budite otvorenog uma, jer ovaj mlad mesec donosi iskre uvida i jasnoće, posebno kada razmišljate o tome šta je za vas bitno kada su u pitanju vaše buduće vizije, poslovi i osećaj pripadnosti u svetu. Postajete svesniji šta ne želite i šta je neprihvatljivo. Suverena i slobodoljubiva suština Vodolije vas podseća da izaberete sebe i, što je još važnije, da se zauzmete za ono u šta zaista verujete.

Evo kako će, prema "Style Caster"mlad mesec u Vodoliji da utiče na svaki horoskopski znak.

Ovan

Ovan letnji horoskop Foto Pixabay

Udahnite i dobro došli u svet novih prilika. Mesec u Vodoliji vam donosi plodnost i nove početke u vašoj 11. kući zajednice, budućih ciljeva i individualne slobode.

Dok usmeravate svoje poglede na budućnost, on vas ohrabruje da tražite osobe koje dele slične vizije i koje mogu da vam ponude jedinstvene perspektive.

Budite otvoreni za nekonvencionalne puteve i neočekivane saveznike, jer ova kosmička energija podstiče fleksibilnost.

S druge strane, važno je da budete razboriti kada formirate nove veze kako biste osigurali da su u skladu sa vašim vrednostima.

Bik

Bik letnji horoskop Foto Pixabay

Redefinišite svoje ciljeve i preduzmite hrabre korake ka svojoj sudbini.

Remetilački i futuristički, februarski mlad mesec u Vodoliji aktivira najjavniju tačku u vašoj karti, koja je vaša 10. kuća autoriteta.

Imajući to u vidu, dok vetrovi promena duvaju kroz vaš sektor karijere, podstičemo vas da razmislite o novim pristupima svom poslu, jer je ključno vreme za postavljanje novih ciljeva i istraživanje nekonvencionalnih puteva ka uspehu.

Vaša odlučnost i stabilnost su neke od vaših najvećih prednosti, ali Mesečev kvadrat prema Uranu u vašem znaku vas podseća da uravnotežite svoju želju za sigurnošću sa posvećenošću ličnom razvoju.

Blizanci

Proširite svoje intelektualne horizonte. Mladi mesec u Vodoliji koji razmišlja unapred zapaliće vašu devetu kuću ekspanzije, izazivajući sve, od želje za avanturom do nekonvencionalnih aktivnosti.

Mogućnosti su beskrajne, tako da, ako ste se usredsredili na novu filozofiju, visoko obrazovanje ili stranu zemlju koju biste želeli da posetite, Mesec vas poziva da to učinite.

Mesec će se izjednačiti i sa Uranom, tako da će doći do trenja između vaše želje za slobodom i potrebe da budete praktični.  Ali sa autentičnošću, entuzijazmom i otvorenim umom, imate sve što vam je potrebno da manifestujete budućnost svojih snova.

Rak

Prihvatite promene i budite otvoreni za lečenje i rast u svojim najintimnijim odnosima.

Mesec se obnavlja u Vodoliji preko vaše osme kuće energetskih razmena, zbog čega postoji mnoštvo novih načina da se povežete sa pojedincima koji isto misle i dele slične vizije i snove.

Pored stvaranja novih partnerstava i produbljivanja vaših intelektualnih veza, ovo je prilika i da se pozabavite dugotrajnim emocijama ili istražite alternativne pristupe zajedničkim finansijama i investicijama.

Takođe je važno da ostanete prilagodljivi, jer bi Mesečev kvadrat sa Uranom mogao da izazove neočekivane pomake u pogledu vaših ličnih i profesionalnih ulaganja.

Lav

Lav letnji horoskop Foto Pixabay

Ovo je magično vreme, idealno da odredite svoje namere po pitanju srca i saradnje.

S obzirom da se Mesec obnavlja u slobodoljubivoj Vodoliji i vašoj sedmoj kući partnerstva, ohrabruje vas da redefinišete svoj pristup i ličnim i profesionalnim vezama.

Razmislite o novim načinima da poboljšate postojeća partnerstva ili tražite nekonvencionalne odnose u skladu sa vašim dugoročnim ciljevima.

Povodom uticaja Urana, važno je da razlikujete vašu želju za nezavisnošću od vaše potrebe za sigurnošću, posebno u domenu karijere i kada je u pitanju vaš osećaj autoriteta.

Što ste autentičniji u svom pristupu odnosima, veća je verovatnoća da ćete uspostaviti sigurne veze i saradnju.

Devica

Obnovite svoje svakodnevne rutine i pojednostavite procese.

Mesec koji se obnavlja u Vodoliji i vašoj šestoj kući svakodnevne posvećenosti i pažnje, ohrabruje vas da ostanete prilagodljivi i otvorenog uma u svakodnevnom životu, od vaših zdravstvenih navika do vašeg radnog rasporeda.

Razmotrite ovo kao priliku da istražite alternativne velnes rutine ili možda čak kreirate efikasniji režim u svom profesionalnom životu.

Mladi mesec će takođe biti u suprotnosti sa Uranom koji stvara promene, zbog čega će nastati trenje između vaše želje za napretkom u svakodnevnom životu u odnosu na vaše novootkrivene vrednosti i sistema verovanja.

Vaše manifestacije su u toku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop