• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. FEBRUAR: Ovan žudi za simpatijom, Strelac završava obaveze lakše nego što je hteo

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, jesen, lišće, park, stepenice Foto: Unsplash/Tolga Ulkan

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Dosta napeti momenti u poslovnom okruženju. Možete se nervirati i žuriti, ali je evidentno da možete sklopiti izuzetno dobar dogovor. Osećate intenzivnu žudnju prema jednoj osobi i sada je pravi trenutak da pokušate da povučete neki konkretniji potez i osvojite je.

BIK

Čekaju vas neočekivane prilike u poslu koje idu u vašu korist. Vreme je da se aktivirate, nije trenutak da kalkulišete. Dobijate potvrdu brzog finansijskog priliva. Moguć susret koji vam može pomeriti tlo pod nogama. Jako ste se zagrejali za jednu osobu.

BLIZANCI

Imate jaku volju i energiju da se neke okolnosti na poslu promene. Imate pozitivan dan sa kolegama, ispunjen obavezama. Smatrate da vas voljena osoba neopravdano zanemaruje. Neki od vas mogu započeti tajnu komunikaciju, koja bi i te kako vodila ka strasnoj avanturi.

horoskop, astrologija, zodijak, telefon, pametni telefon Foto: Shutterstock/Nikolay132

RAK

Pokušavate da izađete u susret nadređenima po njihovim zahtevima, ali vam to teško ide. Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate promeniti raspored koji ste zacrtali. Prevazišli ste teže momente sa voljenom osobom i sada jačate emocije.

LAV

Budite spremni da reagujete, jer će se otvoriti situacije koje niste očekivali. Dosta dobar i podsticajan dan je pred vama, dobro je vreme za dogovor sa šefovima, ali i za finansijske prilive. Kontakt sa osobom koja živi nešto dalje od vas ili je vezana za inostranstvo.

DEVICA

Koliko god vi bili spremni na sve poslovne izazove, današnje situacije vas mogu iznenaditi. Na svu sreću na pozitivan način. Moguće je popravljanje poslovnih pozicija. Partner će vas iznenaditi inicijativom i spremnošću da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop