• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrološka dešavanja od 26. februara do 3. marta: Sreda je jedan od najznačajnijih dana u celoj godini

O. K.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, devojka, zalazak sunca, more, obala Foto: Pexels/Arthur Brognoli

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo opozicijom između Meseca u Devici i Neptuna u Ribama, što može doneti teže razbuđivanje u jutarnjim časovima, konfuziju i zbunjenost. Ne verujte, proverite, biće deviza ovog jutra. Jako lako vas mogu zavesti netačnim ili polutačnim informacijama. Bićete rastrzani između onoga što mislite i onoga u šta verujete. Veoma su moguće prehlade, sklonost virusima i padu imuniteta, a stomak, posebno creva su veoma osetljiva.

Pripazite na ishranu i uzdržavajte se od teške hrane, posebno štetnih i nezdravih namirnica. Moguće je da ćete imati puno posla i obaveza a da će vas neke druge okolnosti odvlačiti od efikasnog obavljanja zadataka. Stoga pokušajte biti što precizniji u komunikaciji i dogovorima jer lako dolazi do nesporazuma. U popodnevnim časovima moguće su promene kroz emotivne odnose i poslovne saradnje. Kompromis i harmonija biće ključ uspeha.

Tokom utorka imaćemo dve energije i događaje. Mesec u znaku Vage naglašava sve emotivne i partnerske odnose, posebno zvanične odnose poput braka ili poslovnih ortakluka. Kako će Mesec graditi povoljan aspekt prema Veneri i Marsu lako može doći do pomirenja ili ulaska u vezu. Međutim, kod onih parova koji već izvesno vreme ne funkcionišu kako treba dolazi do eskalacije negativnih emocija kroz preterivanje i naglašenosti svega negativnog.

Mars u kvadratu sa Jupiterom može doneti isplivavanje nekih afera u polje javnosti, malverzacije sa novcem ili u vezi sa finansijama, potrebu da se izađe iz veze ili braka. Konflikti nastaju usled ograničavanja slobode ili neusklađenih vrednosti i ciljeva, kao i zbog finansijskih izazova. Ovog dana vas spašava ukoliko ostanete pribrani i ljubazni u komunikaciji, a spremni na ustupke i kompromise.

horoskop, zodijak, astrologija, ljubavni par, zaljubljenost, kiša Foto: Pexels/Shukhrat Umarov

Sreda je jedan od najznačajnijih dana ne samo u ovoj sedmici već i celoj godini. Sunce se spaja sa Merkurom i Saturnom, sve tri planete naći će se u zagrljaju na istom položaju. Tako je ovo dan velikih i sudbonosnih susreta, odluka i projekata koje možete započeti. Sve što vam se dešava ovog dana nije slučajno već postoji važan razlog zbog čega vam se otvaraju neka vrata i ulaze ljudi u vaš život.

Sunce sa Merkurom govori o važnim informacijama koje ćete dobiti ili preneti nekim osobama, o važnim razgovorima i susretima. Povoljan je dan za dugoročne saradnje i projekte. Još je značajnije ukoliko su teme koje pokrećete ovog dana povezane sa vašom svrhom i imaju uticaj na kolektiv, sa poljem umetnosti, kreativnosti, estetike, usavršavanja i ideologije. Ovo je dan kada na snagu mogu stupiti novi zakoni. I do petka je važno da uspostavite kontakt sa zvaničnik institucijama i obavite sve formalnosti u vezi nekog značajnog projekta ili ideje. Možete lansirati novi proizvod, knjigu, sajt i još puno toga.

U četvrtak Mesec prelazi u znak Škorpije, što će doneti teme i razgovore koje su povezane sa finansijama i imovinom, zajedničkim investicijama i velikim transformacijama. U ranim jutarnjim časovima, kada Mesec bude gradio napet aspekt prema Plutonu, pojaviće se neprijatne emocije poput straha od gubitka ili nemaštine, ali i ljubomora i posesivnost. Možete se ponašati čudno sve zbog uticaja snažnih emocija pa se setite da ne reagujete previše burno.

Merkur u lepom aspektu sa Jupiterom donosi nove zakone, prilike za ekspanziju i širenje znanja, odlazak na kraći put ili planiranje putovanja. Dobar je momenat da rešite neku zvaničnu dokumentaciju, potpišete ugovor ili predate za vizu ili aplicirajte za nešto, kao i za polaganje ispita. Mesec u dobrom aspektu prema Saturnu daje vetar u leđa da sve što započnete može da traje u vremenu i da dobijete stabilnost kako vreme prolazi.

Muškarac i žena Foto: Shutterstock

U petak nas očekuje mnoštvo aspekata. Dan će obilovati velikim izazovima i iskušenjima, posebno kroz emotivne odnose i novac. Puno ćete se kretati, biće dosta razgovora i poruka koje će se prenositi, a usled toga i dosta povoda za nesporazume i konflikte. Bes i ljutnja, ali i ljubomora i manipulacije obeležiće ovaj dan. Lako dolazi do frustracija jer će vam drugi pomerati planove ili će se dešavati neočekivane prekretnice koje će vam doneti nemir i stres. Najbolje će proći oni koji će biti fleksibilni i koji će se lako prilagođavati kada se nadu u izazovnim okolnostima.

Najbolje bi bilo da sami inicirate promene ovog dana ali i da nađete izduvni ventil i način kako da kamališete negativnu energiju i emocije. Svetla tačka ovog dana jeste Sunce u lepom aspektu sa Jupiterom koji može doneti počasti, zvanja, titule i veću popularnost. Dobar je dan da radite ličnu promociju i usavršavanje, kao i ozvaničenje važnog projekta.

Subotu ostavite za odmor i relaksaciju. U jutarnjim časovima Mesec ili lep aspekt prema Neptunu što je idealno da imate više sna i odmora. Iskoristite za detox ili posetu wellness centru, masaže i kreativnost. Posetite pozorište, neki muzički događaj ili gledajte filmove. U popodnevnim časovima može vam se probuditi entuzijazam da se više krećete pa je idealno za sport, trening ili boravak u prirodi. Ovoga dana je potrebno spojiti velike suprotnosti pa se pobrinite da ste što odmorniji.

Nedelju završavamo u izazovnoj energiji pod uticajem kvadrata Venere i Urana koji donose potrebu za velikom slobodom koja može rezultirati prekidom odnosa ili razvodom. Svi odnosi koji već neko vreme ne funkcionišu kako bi trebalo mogu ovog dana kulminirati razlazom i velikim suprotnostima. Ovo mogu biti naizgled potpuno neocekivane potrebe da se izađe iz veze ili braka, a povod može delovati da je sitnica. Zapravo je ta sitnica koja dolazi iznenada samo okidač nečega što predugo traje, jer se sve ovo dešava u fiksnom znaku koji je em tvrdoglav em teško pravi promene. Ipak, ukoliko niste zadovoljni odnosom bolje je napraviti promenu. Ukoliko ulazite u izvesnu vezu nemojte racunati na stabilnost.

Ovaj aspekt više donosi kratkoročne veze koje imaju veliku slobodu i avanture. Odnosi mogu započinati i završavati se naglo, sa osobom koja je skroz atipična od onoga što ste očekivali. Mogući su nepredvidivi troškovi i rizične okolnosti. Budite ovog dana drugačiji, svoji i autentični. Šokirajte ljude svojom pojavom ili delovanjem.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop