• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

2 horoskopska znaka koji su praktično favoriti univerzuma

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok je svaki horoskopski znak srećan na svoj način, ova dva horoskopska znaka imaju tendenciju da žive zaista fantastičnim životom

  • 0
Horoskop, najsrećniji znaci Foto-kolaž: Shutterstock

Svi horoskopski znakovi imaju jedinstvene kvalitete koji ih čine srećnim i posebnim. Međutim, među njima, neki su i blagosloveni planetama Jupiter i Venera, koji se mogu smatrati dodatnom srećom u životu.

Kako prenosi "Your Tango", ove planete su "miljenici univerzuma", jer ove beneficije mogu da im pruže dodatni podsticaj u samopouzdanju i sreći.

Stoga, dva horoskopska znaka koji su "favoriti" Univerzuma, u tom slulčaju bili bi Strelac i Ribe, kojima dominiraju Jupiter i Venera.

1. Ribe

Horoskop, Ribe Foto: Shutterstock

Mađioničari i vidovnjaci zodijaka, Ribe su "miljenici univerzuma" jer su pod svoj znak sakupile osobine svih 12 znakova Zodijaka. To čini Ribe najupućenijim i najspremnijim horoskopskim znakom - sa srcem od zlata.

Venera je egzaltirana u Ribama s razlogom, jer se u tom položaju se stvara "magija". Ova planeta čini Ribe sposobnima da pružaju bezuslovnu ljubav drugima, naravno pod pretpostavkom da je osoba evoluirala i sazrela. Njihova ljubav je ona koja oprašta, koja je strpljiva, ljubazna i spremna na žrtvu.

Ali i Jupiter vlada ovim znakom što nudi Ribama i dodatnu sreću. Kako je vera povezana sa Jupiterom i slično kao kod Strelčeva, ova planeta ih čini prilično optimističnim kada se nađu pred prerekama i problemima.

Na drugoj strani zodijaka u odnosu na Ribe je Devica, kojom vlada Merkur, što im olakšava da kanališu neke od ovih osobina iz njihovog sestrinskog znaka. Ribe zbog toga mogu mudro da prave planove i da ostanu strpljive i organizovane pred svakom "olujom" koja dolazi.

2. Strelac

Horoskop, Strelac Foto: Shutterstock

Strelac je vatreni znak koji se ne plaši da prekrši granice. Pod uticajem Jupitera oni su stalno u potrazi za ličnim rastom. To je znak koji sa razlogom simbol za avanturu, putovanja i filozofiju, jer je njihov znak uvek skoncentrisan na širenje, sticanje znanja i povezivanje.

Deo onoga što Strelca čini omiljenim u univerzumu je to što ovaj znak ne zna da prihvati poraz. Na kraju krajeva, znak ispred njih je Škorpija, a onaj posle je Jarac, dva uporna i ambiciozna znaka koje vode njihova dostignuća. Škorpija je ratnik, dok je nesalomiv i uporan Jarac. A između je Strelac koji je usvojio obe njihove najbolje osobine i čini fuziju koja  proizvodi ovaj jedinstveni znak.

Strelac je uvek pun nade kada su vremena teška. Oni znaju i svesni su da mogu da prevaziđu bilo šta jer imaju veliku veru u univerzum i sebe.

Jupiter je takođe povezan sa duhovnošću, religijom i filozofijom, a kada Strelac ima čvrst sistem verovanja i principe kojima se rukovodi, to ih čini prilično nezaustavljivim.

Strelčevi mogu da postanu naučnici i profesori, spremni da svoje znanje prenesu drugima, a Jupiter ih stalno gura da nastave da uče više od onoga što bi ikada i mogli da zamisle.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop