• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

Koje su posebne moći vašeg horoskopskog znaka?

M. M.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Razumevanjem ovih sposobnosti možemo da naučimo više o sebi i svetu oko nas

  • 0
Devon Murray, Hari Poter Foto: Warner Bros

Zodijak se ne odnosi samo na ličnost. Svaki horoskopski znak može da ima svoje jedinstvene moći i posebne sposobnosti.

To može da uključi snažne instinkte, čitanje misli, laku komunikaciju sa životinjama, empatiju, sposobnost da deluju lekovito na druge, komunikaciju...

Razumevanjem ovih sposobnosti možemo da naučimo više o sebi i svetu oko nas.

Ovo su neke od ključnih "moći" koje bi svaki znak Zodijaka mogao da ima, ali i njihova stvarna snaga u životu, sudeći prema pisanju "Wiki.com".

Ovan

Ovan bi se specijalizovao za manipulaciju vatrom. Ovan je vatreni znak kojim vlada Mars, planeta akcije: energični su, impulsivni i ponekad promenljivi. Agresivna priroda Ovnova čini ih neverovatno strastvenim, ali im takođe daje tendenciju da napadnu kada su ljuti. Da Ovnovi imaju supermoć, koristili bi manipulaciju vatrom da kanališu svoju bezgraničnu energiju i da ispolje svoj eksplozivni bes.

Snaga iz stvarnog života: Strast. Ovnovi možda ne mogu da kontrolišu vatru u stvarnosti, ali imaju žestoku unutrašnju vatru - sve što rade rade sa strašću! To im daje pogon i energiju da jure svoje snove bez obzira na sve.

Bik

Bik bi imao sposobnost putovanja kroz vreme. Bik je izuzetno metodičan, prizemljen znak. Kreće se sopstvenim tempom i apsolutno ništa ne može da ga natera da se pomeri kada nađe udoban ritam. Zato bi putovanje kroz vreme i manipulacija bili Bikova glavna supersila; imaju besprekoran unutrašnji sat i izuzetno dobro upravljaju vremenom u poređenju sa drugim znakovima zodijaka.

Snaga u stvarnom životu: Izdržljivost. Bik je znak izuzetno debele kože; oni mogu da podnesu skoro svaku oluju i imaju neverovatnu sposobnost da istraju u svakom izazovu. U svetu sa supermoći, Bik takođe može da ima dar atmokineze ili vremenske manipulacije. Njihova veza sa planetom (kao zemaljskim znakom) mogla bi da im da kontrolu nad njenom atmosferom.

Blizanci

Blizanci bi bili majstorski menjači oblika (shapteshifters). Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, Blizanci su vrhunski društveni leptir i društveni kameleon. Oni takođe imaju tendenciju da budu - dvoumni. Oni mogu da promene svoju spoljašnju ličnost kako bi se uklopili u bilo koju situaciju. Uz Blizančevo brzo razmišljanje i prirodnu prilagodljivost, da imaju moći mogli bi da menjaju oblike i izgledaju kao - bilo ko!

Snaga u stvarnom životu: Fleksibilnost. Blizanci su promenljiv znak, što znači da se mogu da se prilagode bilo čemu. Blizanci mogu da se "kotrljaju" i bez napora se probiju u bilo koju grupu ljudi.

Horoskop, astorlogija, zodijak, ilustracija Foto: Shutterstock

Rak

Moć raka bi bila proricanje ili isceljenje. Kao vodeni znak kojim vlada Mesec, planeta unutrašnjih osećanja i podsvesnog uma, Rak je izuzetno pronicljiv i duhovan znak. Oni imaju urođen osećaj za misli i emocije drugih ljudi, zbog čega bi proricanje (psihičke sposobnosti i sposobnost predviđanja budućnosti) bila najveća moć Raka. Pošto je Rak veoma nežan znak, oni takođe mogu da imaju isceljujuće sposobnosti.

Moć u stvarnom životu: Intuicija. Izuzetna emocionalna svest Raka olakšava im da otkriju promene u raspoloženju drugih ljudi i skloni su da se oslanjaju na intuiciju umesto na racionalno rasuđivanje.

Lav

Lav bi imao sposobnost da kontroliše životinje, da se pretvara u njih ili da sija. Da Lav imao specijalne moći, one bi proizašle iz prirodno zapovednog prisustva koje prati Lava gde god da odu. Lavov dar za vođstvo dao bi im sposobnost da vode i kontrolišu životinje. Pošto Lavom vlada Sunce, planeta ega, Lav takođe može da ima sposobnost da blista, šireći sunčevu svetlost gde god da ode.

Moć u stvarnom životu: Liderstvo. Pošto njima vlada Sunce, Lav ima tendenciju da ima magnetnu ličnost koja privlači ljude. Oni su zapovednici, ubedljivi i vole da budu u centru pažnje.

Devica

Devica bi se istakla u lečenju i pročišćenju. Device su humanitarni zemaljski znak; vole da pomažu ljudima i često su veoma zgodne. Zato bi isceljenje i pročišćenje bili njihova supermoć; vešti su u sastavljanju stvari i vole da daju savete drugim ljudima (pošto imaju tendenciju da misle da znaju najbolje). Da mogu, Devica bi delovala kao iscelitelj i "popravljač" u životima voljenih ljudi.

Moć iz stvarnog života: Nesebičnost. Vladajuća planeta Device je Merkur, planeta komunikacije, a Devica vlada šestom kućom (aspekt života koji uključuje dužnost i službu). Dakle, Devica je prirodno vođena potrebom da služi i brine o drugima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop