• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrološka dešavanja od 18. do 24. marta: Sukob starog i novog pred kraj nedelje, neizbežne promene

J. V.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Cveće, bašta, cvetna bašta, bašta, vrt, proleće, horoskop Foto: Shutterstock

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo veoma emotivno, pa je ujedno ovo jedan od najsenzitivniji dana u nedelji. Mesec iz Raka pravi lep aspekt prema Veneri iz Riba, što možete iskoristiti za zbližavanje i produbljivanje nekog emotivnog odnosa. Budite nežni prema sebi i drugima. Suze se lako mogu pojaviti i emotivnije reagujete na sve što se dešava oko vas. Nalet osećanja, vraćanje u prošlost, evociranje uspomena i nostalgije obeležiće ovaj dan. Ipak, previše osetljivosti lako može dovesti do svih vrsta nesporazuma, pa obratite pažnju. Ovo je dan koji treba rezervisati za rešavanje pitanja doma i porodice, emotivnih odnosa, za organizovanje porodična okupljanja i davanje podrške bliskim ljudima.

U utorak iskoristite svoju kreativnost za svoje ciljeve. Imate stabilnost i dobar unutrašnji osećaj da ste na dobrom putu, samo pratite intuiciju i osećaj iz stomaka koji će vam nepogrešivo pokazati kojim putem treba ići i sa kojom osobom treba sarađivati. Usmerite energiju na dugoročne ciljeve, posebno u vezi sa porodicom, nekretninama i privatnim biznisom. Možete investirati u kupovinu nekretnine, prodaju ili selidbu. Neko će započeti zajednički život ili pokrenuti sopstveni biznis. Dan je idealan za to. U večernjim časovima mogući su izazovi sa nekom osobom koja je autoritet u vašem životu. Možete imati situaciju sa osobom koja vam je neprijatna, ali je najvažnije da pokušate da izgladite taj odnos i da ne posmatrate tu osobu kao rivala ili neprijatelja. Osetite ili i prolazite kroz velike promene. Osetljiv je stomak.

Horoskop, astrologija, zodijak, proleće Foto: Shutterstock

Od srede Mesec ulazi u znak Lava a Sunce u znak Ovna, pa je ujedno ovo jedan od najsnažnijih dana ove sedmice. Rezervišite ga za pokretanje velikih, ali posebno novih projekata i planova. Imate potrebnu hrabrost i podršku posebno od strane osoba na poziciji. Moguće su i promene položaja čelnih ljudi i unapređenja. Ukoliko vam je potrebna hrabrost da se sa nečim suočite, da zatražite pomoć, da se promovišete i izađete u polje javnosti onda je ovo dan za to. Sunce u znaku Ovan donosi borbenost, preuzimanje inicijative i rizika, vitalnost i pokretanje. Ujedno je i ovo dan početka proleća, pa je idealno sa potpuno nove početke u nekim segmentima vašeg života. Danas pričajte manje, a vaši razgovori koje vodite neka budu motivišući i inspirativni. Ne kritikujte.

Četvrtak je veoma moćan dan u kojem ćemo imati aspekt Sunca i Plutona, pa ukoliko niste prethodnog dana bili deo značajnih dešavanja, ne oklevajte, već ovaj dan iskoristite da sprovedete moćne promene u svoj život. Moguće su velike prekretnice koje mogu dolaziti i spolja kroz okolnosti, dok je savet za vas da se sami pokrenete u smeru promena. Danas nema slučajnih susreta i razgovora. Obratite se ljudima na položaju za podršku i realizaciju planova. Mogući su sukobi i nadmetanja ličnosti pa izbegavajte takve ljude ali i ispoljavanje svojih stavova po svaku cenu. Budite spremni na promene i neočekivane situacije tokom dana.

Petak je veoma značajan dan za polje odnosa i finansija. Rano jutro počinje izazovnim aspektom između Meseca i Marsa, pa su sukobi više nego izvesni, kao i povrede, emotivne i fizičke. Stoga budite oprezni u komunikaciji i ne brzajte. Mesec prelazi u znak Device, što okreće vašu pažnju u smeru posla i zdravlja. Postajete sitničavi i kritički nastrojeni. Vidite svaku manu i sve vam smeta. Najbolje je da se usmerite na raščišćavanje papirologije i rešavanje tekućih zadataka. Budite vredni ovog dana i sprovedite neki detoks ili post. Obavite rutinske preglede ili zakažite posetu doktoru. Stomak i creva su osetljiva regija, stoga pazite šta jedete i pijete.

Ovog dana imamo značajan aspekt konjukcije Venere i Saturna, što može doneti neku vrstu otrežnjenja u polju finansija i odnosa. Mogući su ozbiljni razgovori, prekretnice i prekidi u odnosima koji duže vreme traju. Posebno jer je i planeta Mars na poslednjem stepenu što pojačava izazove. Za neke ovo može biti dan obnove odnosa sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Ukoliko ovih dana započinjete odnos onda on nosi izvesne prepreke između vas, u vidu razlike u godinama, fizičkoj udaljenosti, razlike u statusu, novcu i slično, a neko može biti i zauzet. Ovo je aspekt koji ukazuje na sudbinske susrete i na ljubav ali u pogrešno vreme. Ovo su i odnosi koji su zasnovani na odgovornosti i obavezama. Idealno je da vratite dugove i da učvrstite svoju novčanu situaciju.

Cveće, bašta, cvetna bašta, bašta, vrt, proleće, horoskop Foto: Shutterstock

U subotu Mars prelazi u znak Ribe, što će u narednom periodu doneti energiju usporavanja, moguće konfuzije, romantičnih gestova, inspiraciju jer Ribe pokreću akciju koja je vođena duhovnim, moralnim uverenjima i stavovima. Borbe se vode u ime nekog višeg plana i ciljeva koji se mogu ticati kolektiva. Promenu Marsa najviše mogu osetiti osobe koje su podznak ili znak Ovna i Škorpije. Ovog dana dolazi do sukoba između starog i novog i teško dolazi do prihvatanja situacija koje vam se nameću. Na površinu izlazi svako nezadovoljstvo koje ste trpeli u prethodnom periodu. I finansije su u krizi pa ovo nije povoljan dan za trošenje novca. Nailazite na puno prepreka i odlaganja vaših ciljeva i planova. Moguće su i poteškoće sa zdravljem ili ste zabrinuti u vezi zdravlja neke vama bliske osobe.

Nedelju završavamo potrebom da budemo vredni, savršeni i da se dokazujemo. Prvi deo dana iskoristite da završite svoje obaveze i da se uposlite i pripremite za sledeću radnu nedelju. Moguće je da dođe do prehlade ili neke viroze, pa vas neki zdravstveni simptom može remetiti u obavljanju zadataka ovog dana. Možete biti zbunjeni i konfuzni, ali i sumnjičavi. Kako dan bude odmicao fokus će se prebaciti na sve odnose, posebno emotivne. Bilo da ste zadovoljni u odnosu ili tražite partnera, pojaviće se potreba za većom harmonijom i stvaranjem zajednice. Venera u lepom aspektu sa Jupiterom daje zaljubljivanje, poklone, priliv novca ili neke sjajne prilike za aktivaciju istog. Ovaj aspekt iskoristite za stvaranje lepote, harmonije i obilja u svom životu.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop