• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART: Ovnu se javljaju nedoumice na poslu, Vodolija razmišlja o bivšim partnerima

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
proleće horoskop zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Nedoumice se mogu javiti u toku dana u vezi poslovnog partnera ili odnosa sa kolegom koji je ostao nedorečen. Niste sigurni kako da postupite u ovom momentu. Odnos sa voljenom osobom je vrlo intenzivan, ali vas druga strana malo zbunjuje svojim impulsivnim ponašanjem.

BIK

Danas možete osetiti intenzivan pritisak kroz poslovne okolnosti. Osobe sa kojima dolazite u kontakt su naporne i crpeće vam energiju. Ipak, trudićete se da budete na visini zadatka. Svesni ste da ste možda u ovom periodu previše ljubomorni, ali ne možete da obuzdate sebe.

BLIZANCI

Teško razumevanje sa kolegama i sa saradnicima sa kojima morate da budete u kontaktu na dnevnoj bazi. Imaćete povremeno osećaj da drugi prikrivaju informacije ili da vas "zaobilaze" po bitnim pitanjima. Emotivni partner povremeno ispoljava ljubomoru.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Jen P.

RAK

Niste sigurni na koji način da razumete informacije koje dolaze do vas. Mogući nesporazumi, ali i problemi sa papirologijom i dokumentima. U emotivnim odnosima, vrlo intenzivni kontakti sa voljenom osobom. Slobodnima otvorena nova poznanstva.

LAV

Privatne obaveze danas možete privesti kraju. Takođe, dan je dobar za komunikaciju sa važnim saradnicima, kao i za finansijske prilive. Manja suma novca može doći do vas. Mogućnost iznenadnog susreta sa bivšim emotivnim partnerom, ili kraća komunikacija.

DEVICA

Dosta užurban dan, pa bi bilo dobro da se organizujete jer ćete non stop imati osećaj da ste nešto propustili ili zaboravili. Jake šanse da u prolazu „naletite“ na osobu koja vam se jako dopada. U emotivnim vezama odlična komunikacija i velika strast sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop