• 0

Vreme čitanja: oko 11 min.

Najsrećniji dan u mesecu svakog horoskopskog znaka za april 2024. godine

M. M.

Vreme čitanja: oko 11 min.

Nikada ne dozvolite da vas strah sprečava da iskoristite svoju priliku

  • 0
Horoskop, astorlogija, zodijak, ilustracija Foto: Shutterstock

Što se tiče astrologije, početak aprila 2024. godine obeležiće period pomračenja, koji se nadovezuje na pomračenje meseca koje se odigralo u potpunosti 25. marta u Vagi, i pomračenja Sunca, koje nas očekuje 8. aprila u Ovnu. Dodatno, Merkur će 1. aprila stati retrogradno u Ovnu, gde će ostati do 25, što će nam pružiti mnogo prilika da ispravimo kurs svih prethodnih odluka.

Ovo je magično vreme kada će univerzum da deluje sa još većom snagom i da nam pomogne da unesemo neverovatne i iznenađujuće promene u svoj život i preuredimo neke postojeće segmente kako bi stvorili nešto novo i lepše nego što smo do sad mogli da zamislimo.

Iako je sreća nešto što mora da se stvori, ona se takođe nalazi i u onim trenucima kada ste toliko uklopljeni sa univerzumom da se osećate podržano i usmereno kroz svaki izbor koji napravite.

Dodajući novi nivo intenziteta Portalu Eclipse ove godine, Merkur će 1. aprila stati retrogradno u Ovnu, gde će ostati do dvadeset petog. Ovo vam govori da vam se takođe daje prilika da ispravite kurs iz prethodne odluke.

Ako ste odbili prethodnu ponudu za napredak u karijeri ili ste dozvolili da vas strah spreči da započnete sopstveni posao, april je meseca kada će vas ova prilika ponovo posetiti.

Kako savetuje "Your Tango", samo zapamtite da sve što vam je namenjeno nikada ne može da bude uništeno. Možda ste samo morali da naučite još nekoliko lekcija pre nego što konačno shvatite koji je kurs vaše sudbine.

Ovo su najsrećniji dani u mesecu za svaki horoskopski znak u aprilu 2024. godine.

Ovan

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay

Najsrećniji dan: ponedeljak, 8. april, pomračenje Sunca i mlad mesec u Ovnu u vašem sektoru autentičnosti

Ne samo da je ovo vaše horoskopsko doba, već ćete doživeti neverovatno pomračenje Sunca i mlad mesec u vašem znaku Ovna. To će se desiti u vašem sektoru autentičnosti, što je jedno od mesta koje podstiče nove početke u vašem životu.

Vreme je da odbacite sve maske ili obaveze kojih ste se još uvek pridržavali i umesto toga napravite ovaj novi početak, pokazujući svetu ko ste zaista.

Budite spremni da govorite svoju istinu i krećite se sa većom autentičnošću. Ako poštujete svoju unutrašnju autentičnost, znaćete koje mogućnosti su za vas, a koje mogu da vam budu samo smetnje.

Možda ćete primetiti da se događaji iznenada menjaju u vašem životu, ali ako se uskladite sa svojom autentičnošću, moći ćete bolje da se krećete u promenljivim situacijama.

Bik

foto Pixabay foto Pixabay

Najsrećniji dan: subota, 20. april, Jupiter Uran u konjunkciji u Biku u vašoj kući istine

Konjunkt Jupiter-Uran u Biku je jedan od najsrećnijih tranzita u celoj 2024. za vas, on vas pogađa istinom. Jupiter upravlja preobiljem, ekspanzijom, srećom i dalekim horizontom, dok je Uran poznat po tome što donosi trenutke koji služe kao šok i strahopoštovanje, koji vas usmerava da promenite svoj put kako biste bili u skladu sa svojom sudbinom.

Možda će se pojaviti neka šokantna saznanja, posebno oko onoga za šta ste verovali da želite. Možda ćete otkriti da se potpuno preusmeravanje kursa dešava otprilike u to vreme kada shvatite da ono za šta ste radili ili težili da postignete nije nešto sa čime ste bili povezani.

Uzmite ovo kao poklon i umesto da bežite od istine, prihvatite ga da biste otkrili šta je to što zaista želite u svom životu. U ovo vreme neće vam nedostajati srećnih ideja.

Ako prihvatite da se sprema promena, bićete u mogućnosti da maksimalno iskoristite nove prilike. Jedan važan deo je da ćete morati da verujete u sebe bez obzira na to koliko su ove nove ideje strane, da je to deo nečeg većeg i boljeg za vas.

Blizanci

foto Pixabay foto Pixabay

Najsrećniji dan: ponedeljak, 8. april, pomračenje Sunca i mlad mesec u Ovnu u vašem sektoru želja

Pomračenje Sunca i mlad mesec u Ovnu, vašem sektoru želja, daje vam neverovatan podsticaj za ispoljavanje potencijala i bližu saradnju sa energijama univerzuma. Ovan je vatreni znak poznat po tome što je lider i ne plaši se da rizikuje.

Sa pomračenjem Sunca i mladim mesecom koji uvode vreme za nove početke, pokušajte da razmislite o onome što ste razmišljali da započnete, jer ćete u aprilu dobiti savršen podsticaj da krenete ka svom cilju.

Pod energijom pomračenja bićete vođeni kroz različite mogućnosti umrežavanja i društvene veze koje vam mogu pomoći da posadite seme za želje koje želite da ispoljite.

Ovo će verovatno biti povezano sa vašim profesionalnim ili finansijskim uspehom. Važno je da zapamtite da ne morate da se bavite time sami i da deo koji nedostaje može i te kako da leži unutar važne veze u vašem životu.

Rak

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Najsrećniji dan: ponedeljak, 8. april, pomračenje Sunca i mlad mesec u Ovnu u vašoj kući karijere

Kako april počinje, nadamo se da ćete naučiti važne lekcije o poverenju i širenju koje se sezona Riba nadala da će vam usaditi. Ovo je trebalo da vam pomogne da se pripremite za godinu koja će apsolutno biti probojna, ali morate biti otvoreni da prihvatite nove početke oko sebe.

Razmislite o planovima i idejama koje ste imali za svoj život i pokušajte da ih otpustite, barem donekle, i umesto toga se pozabavite sa svojim snovima i nadama za ono što ste zamišljali pre nego što stvari nisu išle po planu.

Pomračenje Sunca i mlad mesec u Ovnu u vašoj kući karijere označava važan novi početak u vašem profesionalnom životu. Ovo može uključivati novi put karijere, ulogu ili čak promenu smera.

Sa retrogradnim Merkurom u Ovnu, možda se vraćate nečemu što ste radili ili za šta ste bili zainteresovani. Samo zato što se vraćate nečemu iz prošlosti ne znači da će ispasti isto, posebno sa svim sreća koja vas trenutno okružuje.

Lav

foto Pixabay foto Pixabay

Najsrećniji dan: ponedeljak, 8. april, pomračenje Sunca i mlad mesec u Ovnu u vašem sektoru sreće

Apsolutno ćete osećati srećnu ruku univerzuma u ​​svim svojim poduhvatima u aprilu, jer energija Ovna donosi magični osećaj vere, obilja i novih mogućnosti.

Na svom putu ste se u velikoj meri fokusirali na isceljenje u sebi samoograničavajućih uverenja koja su dovela do toga da niste uvek počastvovani zbog svojih darova. Dok se spremate da izađete iz ove faze, sada ste spremni da zaista zahtevate ono što je oduvek bilo vaše pravo po rođenju.

Gledajte ka u pravcu novina u aprilu, bilo da se radi o putovanju, obrazovanju ili potpunijem udaljenom položaju. Ovo je vaš znak da zaista verujete da život koji zamišljate, čak i ako nikome drugom niste rekli, može biti u potpunosti ostvaren, ali prvo morate da odlučite da više nikada ne prihvatate manje.

Vaša najveća sreća će se naći u novim iskustvima i šansama koje iskoristite, shvatajući da kada se otvorite za novo, takođe ćete dobiti sve što ste ikada želeli.

Devica

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Najsrećniji dan: subota, 20. april, Jupiter Uran u konjunkciji u Biku u vašoj kući izobilja

Konjukcija Jupitera i Urana će biti srećna za vas, ne samo zato što Jupiter upravlja stvarima sreće, već i zato što će se to dešavati u vašoj kući izobilja. Jupiter je u Biku od 2023. godine, pomažući vam da osigurate svoje temelje i osiguravajući da svoje snove gradite na čvrstom tlu.

Ali tokom tog vremena, Uran je takođe bio na delu u ovoj oblasti vašeg života, donoseći iznenađujuće događaje i prilike da testirate vašu veru i preusmerite vaš put.

Dok se Jupiter i Uran ujedinjuju u Biku, pruža vam se ubedljiva prilika u vašem životu. Ova prilika može uključivati putovanja, novi posao, obrazovanje ili duhovnost. Šta god da vam se dogodi u ovo vreme, morate verovati da će to dovesti do većeg obilja. Samo treba da budete spremni da idete sa tokom, a ne da pokušavate bilo šta da forsirate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop