• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Da li se Bikovima smeši platonska ljubav, dok su Rakovi potpuno oprezni na poslu?

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Merkur je krenuo svojim retrgradnim hodom. Od ove nedelje oprez i strpljenje će mnogima biti od koristi. Nemojte biti brzopleti i ishitreni. Budite obazrivi u saobraćaju. Pojačane emocije, kao i mogućnost neobičnih emotivnih dešavanja. Krajem nedelje imamo lep aspekt Venere i Plutona pa nekima se mogu probuditi duboke emocije.

Ovan

Posao: Aktivna nedelja. Budite obazrivi u komunikaciji sa saradnicima i dobro razmislite pre nego doneste bilo kakvu odluku. Finansije bez većih problema.

Ljubav: Na ovom polju do kraja nedelje je moguće prolazno nezadovoljstvo, ali ubrzo vam predstoji sreća i divna emotivna dešavanja.

Zdravlje: Radite na kvalitetu sna.

Bik

Posao: Nije nedelja za započinjanje novih aktivnosti. Jedan pozitivan glas vas može obradovati. Uspeh vam predstoji samo ostanite strpljivi.

Ljubav: Moguća je platonska ljubav, razmišljanja o nekome, ali i manje razočaranje. Iskoristite prve dane ove nedelje i pokušajte otvoreno razgovarati sa voljenom osobom ako za to bude potrebe.

Zdravlje: Radite na smirenju i svom unutrašnjem miru.

Blizanci

Posao: Manje blokade i nesuglasice kao i nezadovoljstvo kada su nadređeni u pitanju. Ostanite smireni i hrabro idite ka cilju. Uspeh vam predstoji. Imate podršku dragih ljudi.

Ljubav: Druženja, izlasci i moguće simpatije ili izlivi ljubavi ili pojava osobe vezane za vašu prošlost. Budite obazrivi u komunikaciji. Ne primajte zdravo za gotovo sve.

Zdravlje: Pojava hroničnih zdravstvenih tegoba je moguća, kao i pad imuniteta.

proleće horoskop zodijak Foto: Pixabay

Rak

Posao: Na ovom segmentu života su moguće promene. Samo polako, nemojte reagovati na prvu. Dobro razmislite i posavetujte se sa ljudima koje dobro i dugo poznajete. Za sada je bolje da ostanete tu gde ste. Finansije dobre.

Ljubav: Bez većih promena. Neko od bitnih ljudi može da vam skrene pažnju i pokrene emocije. Zauzeti, voljena osoba želi više pažnje. Neko ko nije blizu vas može da vas pokrene.

Zdravlje: Moguće prolazne glavobolje i problemi sa cirkulacijom ili bolom u nogama.

Lav

Posao: Odlična saradnja sa strancima i inostranstvom. Nije vreme za nagle odluke i vi oprezno komunicirajte. Svakako neće biti većih problema za vas.

Ljubav: Ostvarenje želja od kraja nedelje. Do tada manja nezadovoljstva i nesuglasice i lošija komunikacija sa voljenom osobom. Dolazi vreme ljubavi, radujte se.

Zdravlje: Moguće su virusne infekcije, upale i lakše povrede.

Devica

Posao: Vreme kada možete doći do nagrade ili očekivanog priliva novca. Ako ste na realizaciju planova čekali sada je momenat da se mnoge stvari pokrenu. Samo strpljivo.

Ljubav: Slobodni, moguće avanture ili pojava zanimljive osobe iz prošlosti. Mogućnost da se sve svede na strasti i pojačanu posesivnost. Voljena osoba može pokazivati znake nemira i nervoze. Ostanite strpljivi.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop