• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

5 horoskopskih znakova sa kojima nikada ne bi trebalo da se svađate

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Bolje vam je da budete u njihovoj milosti

  • 0
Čovek i žena rasprava, svađa Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju neslaganje među horoskopskim znakovima, postoje neki znakovi Zodijaka sa kojima vam je mnogo bolje da odmah popustite - za vaše dobro.

Bilo da se radi o Blizancima i njihovoim kompleksom "spasitelja" ili o opakom egu Ovna, postoje pet horoskopskih znakova, sudeći prema "Your Tango", sa kojima ne treba da se svađate.

1. Ovan

Samo nemojte. Ne radi se o tome da li je Ovan u pravu ili nije, već da je borac i čija je borba obično podstaknuta ponosom i agresijom.

Kada se upustite u svađu sa Ovnom, posebno sa onim koji ima i druge značajne vatrene znakove u svojoj karti, imate posla sa vrhunskim egom. Taj ego nema nameru da se povuče.

Rasprava dve žene Foto: Shutterstock

Govorimo o nekome ko će vas poništiti samo da bi vas isključio. Ovnovi su nepošteni igrači visokog intelekta i igraju na pobedu. To je u njihovoj ratničkoj prirodi.

Postoji razlog zašto su simbolično predstavljeni Ovnom. Jednostavno će vas nabitina rogove i odneti u zaborav ako im se ne sviđa ono što kažete. I neće prestati dok ne zaplačete. Mnogo puta.

2. Vaga

Ko bi to pomislio, zar ne? Sva ta ravnoteža i smirenost. Ali da li ste ikada pokušali da se svađate sa Vagom?

Na kraju ćete izgubiti jednostavno zato što su opremljeni mehanizmom za preživljavanje koji im neće dozvoliti da pokažu svoju punu moć i to vodi do pasivno-agresivnog ponašanja. Ostaviće vas da se osećate kao da ste poraženi, a ipak će to učiniti sa osmehom.

Kada se svađate sa Vagom, na kraju ćete se osećati potpuno nezadovoljno, kao da sve što ste upravo pokušali da dokažete ne samo da je u redu sa njima, već i nije vredno svađe.

To je zato što ne vole da se svađaju. Ući u raspravu sa Vagom je kao da se svađate se sa zidom. I pogodite ko pobeđuje u takvoj vrsti konfrontacije? Vaga, naravno.

Zato što se neće ni boriti protiv vas – samo će gledati, klimati glavom i smeškati se dok ste vi uznemireni. Protivnik Ovan će se boriti protiv vas do smrti, dok će Vaga samo da vas posmatra dok se zapalite.

3. Lav

Lavovi zaista nikada ne vole da greše i u njihovom slučaju to je - stvar ponosa.

Stereotip u njihovom slučaju je istinit - Lav je egomanijak zodijaka, razmetljiv i uvek u pravu.

Rasprava devojke, mladić, svađa Foto: Shutterstock

Planirajte da će vaša svađa potpuno da nestane dok oni manipulišu vašim rečima i čine da se osećate glupo čak i ako izgovorite svoju istinu.

Možda ćete želeti da razbijete taj stereotip i izazovete ih na verbalni duel. I možda ćete se osećati kao da pobeđujete, možda ste čak i potpuno u pravu, ali to nije važno jer će protivnik Lav - posebno ako je ovaj Lav vaš partner - negirati sve što ste rekli.

Je oni su uvek u pravu.

4. Devica

Ko bi i ovo pretpostavio? Devica, perfekcionista, nalazi savršenstvo u onome što proglasi istinom. A ta istina možda nema nikakve veze sa stvarnošću, posebno sa vašom stvarnošću.

Ali Device će imati pun tobolac reči šta da vam kaže o tome i neće štedeti žuč kada je vreme da postanu gadne.

Ne želite da se raspravljate sa Devicom jer su one te koje su vas odredile. Veruju da vas poznaju bolje nego što poznajete sebe.

I kako se s tim raspravljati? Kada "znaju" svoju istinu, nemate šanse. Zato kada se svađate sa Devicom, najbolje je da odmahnete glavom, nasmejete se i samo sačekate da ućute da biste mogli da nastavite sa svojim životom.

5. Blizanci

Blizanci žele da vas spasu. Oni polaze od tačke da da su tu da čine dobro i da budu dobri prema svima. Osim ako se, naravno, ne slažete sa njima.

Zatim, Blizanci se ne svađaju sa vama - oni vas "spasavaju". Njihova je dužnost da vas nateraju da vidite svetlost, čak i ako je vaše "svetlo" dobro upravo takvo kakvo jeste.

Blizanci u svojim mislima znaju bolje od vas, a vi ćete biti degradirani od partnera u svađi u jadnog i mučenog sebe — i to će vas izludeti.

Ne postoji ništa gore od toga da druga osoba zna šta je ispravno za vas, dok potpuno odbacuje ono za šta znate da je ispravno za vas.

Ako želite da se osećate kao da ste totalni kreten, onda se svađajte sa Blizancima i shvatite koliko vas on zapravo ne sluša onoliko koliko ispunjavaju svoje "spasiteljski" dnevni red.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop