• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ: Strelcu je potrebno opuštanje, Vodolija dobro komunicira sa suprotnim polom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Tranzitni Mesec je u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i svakako biste ovaj dan trebali da posvetite voljenoj osobi. Pogotovo što je u protekloj nedelji bilo nesuglasica između vas dvoje. Zato sada ispravite sve što možete.

BIK

Vama su danas obaveze na prvom mestu, ali ne bi trebalo da im posvetite baš ceo dan. Okrenite se svojim ukućanima, članovima porodice, okrenite se emotivnom partneru - njima je takođe potrebno vreme sa vama.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec danas je u vašem polju ljubavi. Dan provedite sa osobom koju volite, ili se bacite u osvajanje onoga ko vam je prirastao za srce. Provod je u svakom slučaju zagarantovan. Lepa, opuštena energija koja vas rasterećuje.

cveće priroda devojka zodijak horoskop Foto: Pexels/jasmin chew

RAK

Tranzitni Mesec je u vašem polju doma, što svakako govori da bi trebalo da više posvetite vreme svojim ukućanima, ali i sebi. Znači, odmorite se dobro, nađite nešto što vas relaksira i opušta i spremite se za novu radnu sedmicu.

LAV

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju komunikacije, pokreta, komšiluka, pa je sigurno da će veći deo vašeg dana proći u jednoj veseloj i opuštenoj atmosferi. Ovo je pravi trenutak da i sa voljenom osobom popričate o nekim zajedničkim planovima.

DEVICA

Tranzitni Mesec je u polju ličnih vrednosti, hrane, novca, pa biste dan najbolje proveli ako sa osobama koje volite odete u šoping i usput prođete i svratite u omiljeni restoran. Ili pripremite zajedno sa prijateljima neku zakusku i okupljanje u svom domu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop