• 0

Vreme čitanja: oko 10 min.

Astrološke prognoze za jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Vreme čitanja: oko 10 min.

Sve do 20. juna, napred će ići svi vazdušni i poneki vatreni znakovi. Naravno, ni drugi neće proći tako loše

  • 0

Jun će biti jako intenzivan mesec, pun dešavanja, najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac. Jupiter je u znaku Blizanaca, Venera je u znaku Blizanaca, tome se pridružuje i Merkur, takođe.

Dakle, bitna dešavanja su na polju jakog intelekta, druženja, edukacije, boljim odnosima sa okruženjem, rodbinom.

Ko želi da kupi novi automobil ili da planira putovanja ili dodatnu edukaciju, ova godina mu je jako naklonjena.

Sve do 20. juna, napred će ići svi vazdušni i poneki vatreni znakovi. Naravno, ni drugi neće proći tako loše.

Mars 9. juna prelazi u znak Bika. Pa, eto dodatne energije za poneki zemljani znak.

Imaćemo 22. juna i pun mesec u znaku Jarca. Dakle, sve što nas je blokiralo, kočilo, sve što nam je smetelo, možemo realno da sagledamo i da postavimo na svoje mesto i oslobodimo se toga.

Mlad mesec je 6. juna u znaku Blizanaca, pa hajde da se pokrenemo i stvarno budimo veseli!

OVAN

Na poslovnom segmentu - dosta promena, stabilnog razmišljanja, realizacije vaših planova. Svi koji se bave komunikativnim poslovima, kreativnim poslovima, kraćim putovanjima, imaće velikog uspeha u ovom mesecu. Iskoristite položaj planeta i aktivirajte se. Novca će biti, promene su moguće, ali u svakom slučaju na bolje.

Na emotivnom segmentu života, Venera u Blizancima zna da bude jako koketna, spremna za avanture, nova poznanstva, i to na mrežama, pretežno. Ako ste slobodni, upoznajte se, izađite. Kasnije to zaista može prerasti u jednu ozbiljnu emotivnu vezu. Zauzeti - planiranje porodice i budućnosti, radujte se, planirajte neko lepo putovanje, uživajte u vašoj ljubavi.

Zdravstveno, morate biti oprezni kada Mars pređe u znak Bika. Na temu ishrane, nemojte jesti nezdravo, potrudite se da ne jedete dosta začinjenu hranu, prženu, možete imati problema kada je ishrana u pitanju, korigujte to.

BIK

Bikovi, ako je bilo bilo kakvih blokada na poslovnom polju, sada se situacija drastično menja, možete da se opustite, podržani ste na polju finansija. Ako neko čeka manji ili veći priliv novca, može da ga očekuje krajem prve nedelje juna, tačnije već od 4. juna. Dakle, ovo sve zavisi od položaja vaših planeta u natalu, ali u svakom slučaju, kada su finansije u pitanju, jako naklonjena godina Bikovina, a posebno i ovaj mesec. Od 20. juna realizovaćete vaše planove, vaše snove, pa možete da se opustite, imate dosta pozitivnih misli i radujte se.

Na emotivnom segmentu života bez nekih većih promena. Možete se družiti, izađite na neku lepu večeru ako vas neko pozove ili pripremite večeru sami, pozovite neko lepo društvo ili idite u goste. Uživajte u lepim stvarima. Prave emotivne situacije vas očekuje tek tamo od 20. juna kada Sunce pređe u znak Raka, samim tim će i Venera preći u znak Raka, takođe i Merkur, pa eto vama na tom polju dosta boljih i lepših okolnosti. Sada je akcent na novcu, radujte se lepim  stvarima i uživajte sa osobama koje vas čine srećnim.

Na zdravstvenom polju vraća vam se snaga, vraća vam se energija, neće biti većih problema kada je zdravlje u pitanju. Blagi oprez na digestivni trakt.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi imate podršku planete, do početka juna sledeće godine, Jupiter vas podržava, a evo i Sunce je tu, ovog meseca Venera do 17. Iskoristite ovaj period, družite se, realizujte vaše snove, lepo ćete se osećati, radite na sebi.

Na poslovnom polju bitna je druga polovina ovog meseca, kada ćete zaista biti zadovoljni svojim financijskim stanjem, a sad radite na edukaciji, radite na sebi, radite na stvarima koje vas čine srećnima i koje će biti od koristi. Dakle, svi koji se edukuju, završavaju fakultete, rade, planiraju putovanje ili odlazak u inostranstvo, iskoristite ovo na najbolji mogući način.

Kada su emocije u pitanju takođe jako lep period, imate podršku Venere, možete se zaljubiti, ne morate nužno ući u neku jako ozbiljnu emotivnu vezu, ali zaljubićete se svakako, većina. Ili bar ući u neku lepu romansu. Emocija će biti, mnogi će ući u ozbiljne veze, mnogi će planirati porodicu.

Na zdravstvenom polju mogući su manje problemi sa nesenicom, povećana je nervoza. Ako imate neke blokade ili možda neke psihosomatske probleme, trudite se da iskoristite ono najbolje iz vas, najpozitivnije što imate, razmišljate pozitivno i radite na smirenju. Moguće je povećana nervoza periodično.

zodijak, horoskop, devojka, haljina Foto: Pixabay

RAK

Duhovno se uzdižite, razmislite dobro o stvarima koje su prošle, a koje vas tek očekuju. Jer vama zaista predstoji jedan jako lep period. Imaćete i podršku Sunca u vašem znaku i ostalih planeta. Pa iskoristite tu poslednju nedelju ili drugu polovinu juna, poslednju nedelju juna i uživajte na poslovnom segmentu.

Pre toga, svi koji rade u zatvorenim institucijama mogu imati benefite, mogu imati prosperiteta. Imaćete podršku Marsa od 9. juna u znaku Bika, tako da ste puni energije, sledi i pomoć prijatelja. U svakom slučaju, kada je poslovni segment u pitanju, neće biti to tako loše. Finansije se popravljaju.

Druga polovina juna i leto vam donose dosta benefita.

Na emotivnom segmentu života, moguće je zaljubljivanje, može doći na nekih platonskih ljubavi. Nije najbolji period za ulazak u nove emotivne veze. Iskoristite i vi lepo poznanstvo. Venera u Blizancima nam jednostavno to pruža. Traži od nas da se zabavimo, budemo veseli, lepo iskomuniciramo. A za ulazak u ozbiljne veze, sačekajte ipak posljednju nedelju juna. Zauzeti - prolazana nezadovoljstva u odnosima. Možda je partner malo nezadovoljan, posvetite mu više pažnje. Budite strpljivi, to je samo prolazan period.

Zdravstveno takođe. Kod mnogih će biti povećana nervoza, manjih problema sa endokrinim sistemom, takođe i slaba cirkulacija, bol u grlu.

LAV

Bićete aktivni, bićete uspešni. Svi koji imaju veze sa partnerskim poslovima, sarađuju sa inostranstvom, očekuju ih bitne promene. Verujte, pred vama je ostvorenje vaših želja. Finansije se popravljaju. Iskoristite period dok ove planete tranzitiraju Blizancima. Suštinski bolji period. Konačno, Lavovi, malo da se rasteretite određenih blokada koje ste imali u prethodnom periodu.

Na emotivnom polju dosta druženja, lepih poznanstava. Iskoristite to. Razmena lepih reči sa nekim. Zaljubite se ako niste. Zauzeti - moguć je bolji odnos sa voljenom osobom. Potrudite se da to iskoristite na najbolji način - da bude lepo i vama i vašoj voljenoj osobi. Možete planirati neko lepo putovanje.

Zdravstveno, mogući su problemi sa cirkulacijom, oscilacije kada je krvni pritisak u pitanju. Ali ne bi trebalo biti većih zdravstvenih problema.

DEVICA

Drage Device, na poslovnom segmentu života imate podršku planeta, vi jeste aktivni, pedantni, tačni, kada je posao u pitanju, i moguće su nagrade za vaš trud i rad koji ulažete, mada u jednom trenutku može doći da pada energije. Međutim, tamo kada Sunce pređe u znak Raka, shvatićete koliko ste zaista bili dobri. Mnogi će dosta putovati - ovi kojima je posao vezan za inostranstvo, putovanja, kontakte s inostranstvom, ljudima, komunikacijom. Bićete zaista zadovoljni svojim finansijama, zadovoljni svojim radom.

Kada su emocije u pitanju, na ovom polju bez većih promena. Slobodnima može da se dopadne neko vezan za vaš posao, vaše radno okruženje ili poznanstvo, neko vezan za taj segment. Kraj juna, početak jula je ipak jako bolji period za neku ljubav. Zauzeti, moguće je prolazno nezadovoljstvo i manje nesuglasice sa voljenom osobom, ali svakako bez većih problema. Uživajte u ljubavi.

Zdravstveno, dobro se osećate, moguće je ipak pojava manjih hroničnih tegoba. Više se krećite.

VAGA

Vama ovaj položaj planeta apsolutno odgovara. Akcenat je na radu na sebi. Moguće je dodatna edukacija. Putovanje na neko lepo mesto. Možete se malo odvomiti gde i šta, ali ja donećete dobar izbor. Sve u svemu, radite na sebi, na obrazovanju, na duhovnosti. Finansije se popravljaju. Od druge polovine juna, ako ste čekali neki novac, moguće je i da ga dobijete. Prosperitet vam stoji na ovom planu i uživajte u ovom periodu koji vam dolazi.

Na emotivnom segmentu života, moguća je pojava novih ljubavi. Možda vam se pojavi neka osoba iz prošlosti, možda neko ko ne živi blizu vas ili je povezan sa inostranstvom. Upozorenje na poslednju nedelju juna - ne budite posesivni! I ako dođe do nekih problema, pogotovo kod Vaga koje su u vezi ili su zauzete, mogu malo osećati povećanu ljubomoru, ali ali brzo ćete sami to prevazići.

Obratate pažnju na lakše povrede, pogotovo u drugoj polovini ovog meseca. Mogući su i ginekološki problemi. Moguće su neke intervencije, pa ako su neophodne, iskoristite ovaj period do polovine juna.

ŠKORPIJA

Škorpije, na poslovnom segmentu života bićete aktivni, podržani ste od kolega, moguća je povećana nervoza, briga u jednom trenutku vezana za finansije ili za samu saradnju, ali vi ćete to nekako sve prevazići. Svakako, druga polovina juna vam donosi jednu stabilnu situaciju i na polju posla i kada su same finansije u pitanju.

Na emotivnom polju povećane strasti, ali može doći i do povećanja ljubomore. Ne dozvolite da vas išta izbaci iz takta. Ostanite strpljivi. Ako ste u vezi zaljubljeni, iskoristite taj naboj pozitivne energije i strasti u pravom smeru. Radite na vašem odnosu. Vaš partner može poboljšati svoju finansijsku situaciju. Tako će i vama biti bolje, zar ne? Planiraćete porodicu, proširenje porodice i raditi na tome.

Možete imati manje probleme sa bolom u nogama ili kada su donji ekstremiteti u pitanju, stoga više se krećete. Ako treba i vežbajte, trenirajte. Samo budite aktivni i radite ono što je najbolje za vas.

STRELAC

Mnoge stvari se pokreću kod Strelčeva. Na poslovnom segmentu života vi možete razmišljati o promenama. Može vam biti u trenutku neprijatno ili može da vas neko iznervira. Beneficije na ovom polju ćete videti tokom leta. Svi koji se bave partnerskim poslovima ili javnim poslovima mogu očekivati uspeh.

Strelčevi na emotivnom segmentu života su pripremljeni za lepa dešavanja. Imate podršku lepih planeta, moguće su zaista dobre stvari da vam se dese, bitna poznanstva, možda konačno uplovite u neku ozbiljnu emotivnu vezu. Svakako prihvatite poznanstva koja vam se nude. Druga polovina donosi jasnije i bistrije viđenje stvari. Zauzeti planiraju zajednički život, a može doći i do planiranja veridbe ili venčanja. Iskoristite ovu godinu i ovog Jupitera, sve tamo do početka juna 2025. godine.

Zdravstveno ne bi trebalo biti većih problema. Ipak, oprez na prolazan bol u grlu, mogući su problemi s alergijama.

knjiga, zodijak, horoskop, astrologija, cveće Foto: Pixabay/congerdesign

JARAC

Dragi Jarčevi, radite vredno i imaćete uspeha. Moguće je da ćete razmišljati o promeni posla, ili može doći do neke promene u samom kolektivu. U svakom slučaju, zadovoljstvo neće izostati, bićete ambiciozni, idite ka cilju i verujte, uspeh vam je tu. Od 20. juna, tačnije poslednja nedelja juna vi ćete procvetati i shvatićete da se dobro osećate i da je ovaj mesec dobar kada ste vi u pitanju.

Na emotivnom segmentu, to je već bez nekih bitnih dešavanja. Doduše, može biti koketiranja, simpatija od strane nekog od vaših saradnika, kolega ili osoba vezanih za vaš posao, moguće i neko preko interneta. Zauzeti će imati mnogo bolju komunikaciju i planirati dalju lepu budućnost.

Imate podršku Marsa - dakle energija vam se vraća, izlazićete dosta, imaćete energije, pa će i zdravlje biti dobro.

VODOLIJA

Ono loše ste već odstranili na vreme. Ako niste, imaćete priliku već kada Mesec bude u rastu, tj. na dan punog meseca. Radite na sebi, budite produktivni, jaki, inovativni, kakvi jeste i bićete zadovoljni svojim radom i poslom. Posao će vam se pokrenuti. Možete u nekom trenutku biti više fokusirani ka domu i porodici, rešavanju nekih privatnih stvari.

Na emotivnom segmentu života, svi koji su zauzeti, mogući su manji problemi, nerazumevanja sa voljenom osobom, ali bolje iskoristite ovu energiju na tome da radite nešto u kući, da se zajedno aktivirate, renovirate, moguće je da ćete razmišljati o nekom priseljenju. Slobodni, iskoristite ovaj mesec za ljubav, iskoristite ovaj mesec za lepa druženja, nova poznanstva. Pazite, idealan period kada je trudnoća u pitanju. A tu stoji i dobar period za veridbe i venčanja.

Obratite pažnju i vi na alergije, mogući  su problemi sa disajnim organima, ali suštinski vi se dobro osećate.

RIBE

Od devetog juna stoje poslovne promene. Dakle, sam Mars u znaku Bika vama će dati dodatnu energiju, moguća su kraća putovanja. Ne moraju nužno biti vezana za posao, ali u svakom slučaju će vam doneti benefite i povećati taj pozitivan impuls i pozitivnu energiju. Na poslovnom polju svi koji se bave privatnim poslom mogu imati uspeha. Kada pun mesec bude u znaku Jarca, tada ćete imati podršku i prijatelja, imaćete naklonost neba.

Na emotivnom segmentu života od 2. polovine juna, tj. krajem juna stoje lepa dešavanja. Moguća su koketiranja, ali možda većina i neće biti baš nešto zainteresovana za tako nešto. Zato prave prilike dolaze krajem juna, nasmejte se, iskoristite period koji dolazi, jer zaista vas ljubav očekuje i svi koji čekate da osnujete porodicu - radite na tome, sam kraj juna donosi dosta lepih stvari i ostvarenje vaših želja.

Zdravstveno, vodite računa o kvalitetu sna, manje se nervirajte, ne dozvolite da vas nešto izbaci iz takta, vreme provedite u prirodi, dosta šetajte, družite se sa pozitivnim ljudima, radite na svojoj dobroj energiji i biće sve kako treba.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo si najlepše žene Zodijaka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop