• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Da li ste spremni da vam se ljubavni život uzdrma? Venera ulazi u Blizance, vreme je za smeh i zabavu

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ovaj tranzit trajaće sve do 17. juna

  • 0
prijatelji, piknik, izlet, hrana Foto: Unsplash/Nicole Herrero

Venera, planeta ljubavi, 24. maja ulazi u znak Blizanca, znak komunikacije, pisanja i brzine i biće u ovom znaku sve do 17. juna. Venera simbolizuje ljubav, lepotu i novac koji imamo u džepovima. Obično je to planeta koja predstavlja "vrednost".

Dakle, znak kroz koji putuje ima tendenciju da označava ono što najviše cenimo i pruža putokaz za to kako bismo mogli da pristupimo ljubavi tokom njenog vremena u tom znaku. Međutim, sve zaista zavisi od toga kojom od 12 astroloških kuća u vašoj natalnoj karti vladaju Blizanci.

Tokom poslednjih nekoliko nedelja, dok je Venera bila u Biku, naši dani su bili obojeni romantikom i luskuzom. Možda smo bili usporeni u nekim našim potezima i koracima. Ali sada je vreme za sastanke, šalu, igre mačke i miša. Istovremeno, možemo očekivati otkrivanje nekih istina ili deljenje informacija, a može se desiti i da sa nekim podelite tajnu.

Kako će ulazak Venere u Blizance da utiče na vaš znak?

Ovan

U prethodnom periodu ste bili okrenuti finansijama, a sada se okrećete ljubavi i odnosima, piše "Style caster". Nemojte se iznenaditi ako vam se telefon zasija od poziva i poruka od bivših partnera i obnavljanju veze sa njima. Bez obzira na to šta se bude dogodilo, imaćete zaista zanimljive razgovore.

Bik

Iako ste pažljivi sa novcem, u narednom periodu ćete malo da "olabavite". Istina je da ćete možda nešto više trošiti na sebe u odnosu na druge, a kada je reč o ljubavi, možda ćete dati priliku nekome ko i nije baš vaš tip. Bićete posebno raspoloženi u ovom periodu godine i krasiće vas pozitivna energija.

Blizanci

Kako Venera putuje kroz vaš horoskopski znak, ovo je onda za vas najbolje vreme. Privući ćete mnogo više i novca i ljubavi, a da gotovo ni prstom ne mrdnete. Gde god da se pojavite, vi ćete skretati pažnju na sebe čak i ako vam to nije namera. Najbolje je vreme da se prikažete javnostu u svom najzabavnijem izdanju.

Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

Rak

Vi ćete sada dobiti preko potrebnu vedrinu ali će vas Venera u Blizancima i zatvoriti. Postojaće negde veza između vaše duhovnosti i unutrašnjeg emocionalnog sveta. Zato je moguće da ćete se distancirati od prijatelja i bliskih ljudi. Razmišljaćete o stvarima koje su vam se dogodile u bliskoj prošlosti.

Lav

U ovom periodu ovaj znak Zodijaka može da očekuje dosta zabave, druženja, upoznavanje novih ljudi i dosta uzbuđenja. Možete takođe da očekujete i pozivnice za razne događaje poput svadbi i krštenja. Ponekad neočekivano možete sa prijateljima uploviti u novu i zabavnu avanturu.

Devica

Za razliku od Lava, Devica će se okrenuti poslu i radnim obavezama. Postojaće brojne šanse da se povežu sa klijentima i ljudima iz poslovnog okruženja, a moguće i da će pronaći vezu između posla i zadovoljstva. Ovde se misli na radnu romansu u četiri zida kancelarije. Pošto se tranzit odvija u vašem polju reklamiranja, mogli biste dobiti unapređenje ili javnu izjavu ljubavi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop