• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mlad mesec u Blizancima tokom nedelje donosi velike novine: Neko će se povezati sa rodbinom, a neko se osamiti

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo astrološko dešavanje će se desiti 6. juna

  • 0
porodica, ručak, druženje, familija, roditelji i deca, baba i deda Foto: Shutterstock/Drazen Zigic

Uprkos slabom izgledu mladog meseca sa zemlje, njegova astrološka energija može dosta da utiče na sve i da bude značajna za sve znakove Zodijaka.

Periodi mladog meseca se dešavaju na oko 28 dana i "uvek nam otvaraju vrata u zavisnosti od toga gde se nalazi u vašoj natalnoj karti", piše "People".

Mlad mesec 6. juna ulazi u Blizance i odmah će da napravi aspekt sa Venerom, što će značiti da će "emocije, odnosi i osećanja biti u pravom planu naših misli i života". Međutim, doći će i do kvadrata sa Saturnom koji može da izazove kašnjenja ili frustracije u životu svakog od nas. Isto tako, možemo doživeti i ogroman pozitivan ili profesionalni rast i može da nam se poveća optimistički način razmišljanja.

Šta mlad mesec u Blizancima može da znači za vaš horoskopski znak?

Ovan - Pustite um da razvija ideje

Ovaj ulazak meseca u znak komunikacije će staviti naglasak na učenje i nekako ćete dobiti energiju da "preuzmete važne" inicijative za pisanje i govor. Imaćete veliku želju da se dokazujete okolini. Možete da očekujete i kratka putovanja.

Bik - Novac je vama uvek na umu

Ovaj period bi mogao da bude dosta energičniji kada je reč o finansijama nego inače što jeste. Možete da očekujete i neku novu ponudu za posao ili povišicu. Povedite računa o svom novcu i pametno ga uložite.

Blizanci - Svetla reflektora su uperena u vas

Ovaj mlad mesec pada u vašem znaku i to bi moglo da znači otvaranje vrata ka praćenju svojih snova, planova i želja. Razmotrite obrasce prema kojima biste voleli da izgradite te željene planove. Univerzum je na vašoj strani.

horoskop, zodijak, cveće Foto: Pixabay/marusya21111999

Rak - Vreme je za odmor i opuštanje

Usled ovog astrološkog dešavanja, možete se osećati "malo izgorelo" zbog čega ćete biti uzbuđeni. Ipak, napunićete baterije, a samo zbog toga što ćete slušati samo sebe i ići u toku sa svojim mogućnostima. Odlično je vreme za sanjarenje.

Lav - Povlačićete prave poteze

Vi ćete biti željni da pokažete svima da ste zgodni i popularni u društvu. Želite da se povežete sa okolinom i da obogatite društveni život. Zbog te želje, vas neće držati mesto, stalno ćete biti u pokretu i na brojnim žurkama.

Devica - Pucate na visoko

Tokom ovih dana ćete biti prilično fokusirani na postizanje svojih ambicija ali i profesionalnog života. Nemojte se iznenaditi ako dobijete ponudu za novi posao i to baš od konkurentske firme koja bi mogla neočekivano "da iskoči". Vaš rad će biti prepoznat.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop