• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Kada će svaki horoskopski znak stupiti u brak sa svojom srodnom dušom? Jarčevi tek u 50, Ovnovi jako mladi

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ko broji sitno, a ko bi trebalo da je već u srećnom braku

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Starost u kojoj se stupa u brak u potpunosti zavisi od različitih faktora kao što su partneri koje birate i dinamika same veze. Međutim, ponekad vaš horoskopski znak može dati uvid u to kada ćete najverovatnije stati na ludi kamen.

Različiti znakovi imaju različita pojmanja ljubavi i partnerstva, a bave se odnosima i posvećenošću na načine koji se veoma razlikuju. Ponekad je jednom znaku potrebno nekoliko kratkih trenutaka da bi znali da žele da ostare sa nekim, dok drugim znacima mogu proći decenije pre nego što budu zaista spremni da bilo šta ozvaniče, piše "collective.world".

Ovan: rane dvadesete

Ovnovi su poznati po svojoj nepopustljivoj impulsivnosti i hrabrosti, koja ima tendenciju da zapali strastvenu želju u njima, koju je teško ugasiti logikom i racionalnim rasuđivanjem. Oni će uvek pratiti svoje srce pre nego pamet, i kao rezultat toga, Ovnovi mogu biti skloni da u mladosti umisle da je ta jedna osoba ljubav za ceo život.

Bik: rane tridesete

Iako su Bikovi motivisani bezbednošću i stabilnošću, takođe ih mogu ometati njihove ekstremne i suštinske težnje. Nažalost, ove dve osobine mogu biti protivteža jedna drugoj. Utemeljena veza bi mogla da navede Bika da stupi u brak tipičnom uzrastu, ali ne po cenu toga da ometa njihov profesionalni razvoj. Kao rezultat toga, Bikovi su skloniji da se venčaju u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim, nakon što postave temelje za ostvarenje svojih snova i ciljeva.

Blizanci: srednje dvadesete

Blizanci su u Zodijaku prepoznati po svojoj ogromnoj želji da žive život punim plućima, ali poseduju zbunjujuću dvojnost, jer takođe mogu da ispolje sklonost ka nečemu što je jednostavno i provereno. Uprkos tome, kada pronađu nekoga sa kim imaju iskru, Blizanci su često skloni brzom ulasku u vezu, jer njihova zaljubljenost teži da ih pobedi. Zbog toga će se Blizanci verovatno venčati u srednjim dvadesetim.

par, ljubav, želje, pokloni Foto: Shutterstock/Sanja_85

Rak: rane tridesete

Rakovi su poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti. Veoma su osetljivi i stalno pružaju pomoć svojim najmilijima, što ih često može učiniti podložnim emocionalnom stresu. Nažalost, ova osobina može dovesti do toga da izgrade zaštićeni zid neodlučnosti i emocionalne nesigurnosti. Kao posledica njihove sumnje u sebe, teško je predvideti kada ili da li će Rak odlučiti da se obaveže na večnu ljubav. Međutim, kako odrastaju i prevazilaze svoje emocionalne veze i samonametnute barijere, oni omekšavaju prema ljubavi koju su sve vreme želeli da pronađu i za koju su želeli da bude bajkovita.

Rane tridesete su za njih idealne, jer će tada moći racionalno da procene da li je ta osoba zaista za njih i dobra za stvaranje idilične porodice.

Lav: rane dvadesete

Lavovi poseduju veliko srce i njihova primarna motivacija je usredsređena na čežnju za ljubavlju i uzbudljivu žeđ za uzbuđenjem i avanturom. Sve dok je Lav vođen svojim emocijama i svojom spontanošću, može odlučiti da stupi u brak u bilo kom trenutku svog života. Međutim, njihova sklonost da uživaju u sadašnjosti, umesto da planiraju budućnost, može ih navesti da impulsivno požure u  brak. Stoga je sasvim moguće čuti svadbena zvona kako zvone Lavovima u ranim dvadesetim.

Devica: kasne tridesete/rane četrdesete

Device su marljive i uredno organizovane osobe koje daju prednost kritičkom razmišljanju nad ritmom srca. Zbog svoje nepokolebljive posvećenosti izabranom polju rada i strasti da se ističu u karijeri, Device su sklone da odlažu brak do kasnih tridesetih ili ranih četrdesetih. Ipak, kada Devica odluči da se smiri i obaveže, ona je svim srcem posvećena svom partneru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop