• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 10. do 16. juna: Ponedeljak donosi nalet samopouzdanja i optimizma, sreda dosta posla

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
zodijak, žena, proleće, horoskop Foto: Pixabay/Jupilu

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Lava, što nam donosi nalet samopouzdanja, optimizma i želje za potvrdom. Možete imati prilike da budete izloženi polju javnosti, da se obratite ljudima na položaju ili promovišete sebe i svoj imidž. Odličan je trenutak da pokrenete ekspanziju u ličnom razvoju, svog identiteta i onoga čime se bavite. Možete biti prepoznati kao neko ko se izdvaja svojom autentičnosti.

Ukoliko tražite, dobijate podršku državnih struktura, ministarstva ili se možete proširiti na strano tržište. Ipak, ovog dana imamo i opoziciju sa Plutonom, pa možete doživeti neku vrstu zadrške i straha, tvrdoglavog držanja za stare obrasce, kao i konflikt sa osobama koje imaju izvesni autoritet i moć u vašem životu. Ukoliko ostanete fleksibilni i otvoreni za promene, imaćete najviše benefita ovog dana.

Utorak predstavlja jedan od najeksplozivnijih dana ove nedelje. Očekuje nas jedan od izazovnijih aspekata, a to je kvadrat između Marsa i Plutona. Energija dana lako vodi u konflikte i sukobe, manjih ili većih razmera. Ovo je jedna veoma teška, fiksna energija, gde se sudaraju dva različita sveta, dve različite ličnosti, dva principa. Savet je izbegavati agresivne situacije i osobe, koliko god je to moguće.

Ovo su sve one borbe između potrebe za sigurnosti i potrebe za oslobođenjem, svađe zbog finansija i vezanosti za kredite ili imovinu. Najbolje je potencijalno izazovne situacije pretvoriti u smeh i šalu, jer ukoliko tvrdoglavo ostanete pri svojim stavovima, sukob će se produbiti. Ovo su i situacije u kojima stiskate i gas i kočnicu istovremeno, ne znate kako da postupate, da li da reagujete ili se povučete. Ovog dana su moguće veoma lepe vesti, susreti i razmena emocija. Samo ne dozvolite da vas neočekivani obrt situacije izmesti iz balansa i uvede u stres i haos.

horoskop, zodijak,astrologija, cveće, devojka, nasmejana devojka Foto: Shutterstock/Maria Markevich

Od srede Mesec ulazi u znak Device, što će doneti fokus na oblast zdravlja, radnog mesta i posla. Preporuka je da budete veoma aktivni i produktivni jer vas očekuje dosta obaveza i posla. Kako je ovog dana i Merkur u kvadratu sa Saturnom, vrlo je moguće da ćete nailaziti na greške i prepreke, kvarove koje ćete morati otklanjati. Za pocetak je najvažnije da budete precizni u vremenu i da ne namećete sebi više od onoga što možete da postignete.

Lako može doći do prekida u komunikaciji i nesporazuma, kao i kašnjenja i problema u saobraćaju usled čega će se dodatno komplikovati situacije u kojima se budete nalazili i obaveze koje ste isplanirali. Takođe, moguće su nepovoljne vesti koje vas mogu opteretiti, ali i informacije o odlaganjima, kašnjenju i problemima za realizaciju vaših ciljeva, ideja i projekata. Ne nasedajte na polovične informacije koje budu dolazile do vas jer je verovatno da nisu tačne, ali vas samo mogu uznemiriti.

Tokom četvrtka nastavlja se veoma slična energija kao i u sredu. Okrenuti ste poslu, obavezama, a vaše ili nečije zdravstveno stanje vas opterećuje. Imaćete više obaveza nego inače, a administracija se komplikuje i otežava rešavanje vaših planova. Rastrzani ste. Osećate veliki umor i pritisak. Na fizičkom planu, stomak i creva su osetljivi. Ovog dana je dobro više paznje posvetiti ishrani i disciplini. Jedite češće ali male količine, što zdravijih namirnica. Imaćete veću potrebu za perfekcionizmom pa ste kritički orjentisani, dok možete dobiti kritike i na svoj račun.

knjiga, zodijak, horoskop, astrologija, cveće Foto: Pixabay/congerdesign

Petak je jedan od najdinamičnijih dana ove nedelje, kada ćemo imati mnoštvo aspekata. Biće prisutno dosta nervoze, kritike, kretanja, razgovora, ali i puno papirologije i obaveza. Preplitaće se i komplikovati sve što ste isplanirali i biće vam potrebno dosta fokusa i dobre organizacije da ispratite sve. Lako se javlja nesklad i rastrzanost. Srce vas vuče na jednu stranu a um na drugu. Mnogo ćete analizirati, uočavate sve greške i mane.

Sve što čujete neće vam se dopadati i svako potisnuto nezadovoljstvo isplivaće na površinu. Ipak, ovog dana Merkur i Sunce se spajaju i doći će do vas veoma značajne informacije i činjenice. Možete saznati nešto što će bitno uticati na vaš život. Obratite pažnju na ideje, razgovore i susrete ovog dana. U večernjim časovima aktiviraće se emotivni odnosi i može doći do preokreta u nekom ljubavnom odnosu.

Tokom subote usmereni ste na uspostavljanje harmonije u emotivnim odnosima. Nećete želeti da ulazite u konflikte i ukoliko budete reagovali šarmom i diplomatijom najviše možete postići ovog dana. Sve stvari danas obavljajte polako i umereno. Potrudite se da pravite kompromise. Emotivni odnosi mogu doživeti procvat i veći sklad.

Nedelju završavamo bez ikakvog planetarnog uticaja pa je to retka prilika da kreirate sebi dan kako želite. Isplanirajte i provedite ga baš po svojoj meri. Ipak, ovog dana je planeta Venera na poslednjem stepenu znaka Blizanci pa se može dogoditi da se neki odnosi prekinu ili dođe do kulminacije i rasprave. Svi emotivni odnosi i saradnje dolaze do izražaja. Ovog dana je najbolje sto više biti u miru sa manje komunikacije i nepotrebnog pričanja.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop